Sunday Market 4 november: Shopping, good food and entertainment!

Op zondag 4 november vindt er weer een funky Sunday Market plaats op het Westergasfabriekterrein. Hier vindt je zowel buiten in het herfstzonnetje als binnen in de mooie Zuiveringshal West vele mooie stands met interieur spullen, keramiek, mode, sieraden, design, vintage en kids’ stuff. Allemaal aangeboden door de ontwerpers zelf, die vooral uitpakken met hun eigen herfstcollecties. Laat je verrassen en inspireren!

De Vliegende Vogels komen de kids verassen met de interactieve voorstelling ’t Beloofde Land. Komt dat zien!

Haal verder een nieuwe herfstcoupe bij the most funky kapster in town Judith en geniet van de live muziek van de Blues Kitchen en vinyl soul van DJ Ray.

En natuurlijk proeven van de lekkere hapjes uit de verschillende keukens; van ter plekke gerookte forel, vers gebakken Franse crêpes tot Perzische maaltijden of delicatessen als truffelkroketten en Portugeze bakeljauwpasteitjes, maar vooral ook warme herfstversnaperingen als Hongaarse goulash, kruidige glühwein, en warme choco! Mmmmm…

De toegang is gratis!

Sunday Markets:
Zondag 4 november, 12.00 – 18.00
Zondag 2 december, 12.00 – 18.00 (Funky Sinterklaaskadotjes inkopen!)
Zondag 22 en 23 december, 12.00 – 18.00 (Funky Xmas weekend!)
Westergasfabriek, Amsterdam
Gratis parkeren in de buurt!

www.sundaymarket.nl
www.westergasfabriek.nl

De Sunday Market – een art, fashion & designmarkt – vindt elke eerste zondag van de maand plaats in het Cultuurpark Westergasfabriek. De Sunday Market wordt mede mogelijk gemaakt door het stadsdeel West, de Westergasfabriek BV en de creatieve bedrijven op het terrein van de Westergasfabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.