Summer Sessions in de North Sea Jazz Club (juli & aug 2015)

Zomerstop? Niets daarvan! In juli en augustus klinkt overal muziek in en rond de North Sea Jazz Club. Op de uitgestrekte terrassen en op het podium van de club binnen: voor live muziek hoef je de hele zomer nergens anders meer naar toe met meer dan 80 concerten op het programma!

Summer Sessions

Summer Sessions

Summer Sessions All Stars
Summer Sessions All Stars zijn concerten om je vakantie op af te stemmen. Met optredens van grote sterren als Candi Staton, Yellowjackets, Bilal, David Sanborn, Robert Glasper Trio, Cheikh Lô, Paquito D’Rivera & Trio Corrente, Hiatus Kaiyote, Hypnotic Brass Ensemble, Incognito, Joe Louis Walker en Laurence Jones. Deze zomerconcerten beginnen niet, zoals gebruikelijk, om 21:00 uur maar om 21:30, zodat gasten eerst ontspannen kunnen dineren in de (airconditioned) club of buiten op een van de zonovergoten terrassen.

Diverse data, aanvang 21:30, dineren vanaf 19:30

Summer Sessions – gratis entree
Naast de concerten in de club in juli en augustus, zijn er de gratis Summer Sessions op het terras van Pizza Pazzani, buurman van de club. Met meer dan 40 jonge bands van het conservatorium: swingende jazz combos, singer-songwriters en zwoele bossa nova in akoestische setting. Bij mooi weer buiten en bij minder weer binnen in de trattoria.

Woensdag t/m zaterdag van 18:30 – 21:30 uur en op zondag van 17:00 – 20:00 uur. Bij mooi weer ook op maandag en dinsdag, zie daarvoor de website.

Late Night Live – gratis entree
Eerst de hele avond op het terras hangen en daarna nog even swingen? Dat kan bij de North Sea Jazz Club klassieker Late Night Live waar funk-, soul- en stevige bluesbands de nacht aan diggelen spelen. Met o.a. funkband KAUW, Bartelmans Trio, Nate Dizco & Uprising Reggae Band.

Vrijdag- en zaterdagnacht, deuren open: 22:15, aanvang: 23:00 uur

Summer Sessions Finale Weekend – gratis entree
Op 22 en 23 augustus een spetterend Summer Sessions finaleweekend dat bedoeld is als cadeautje aan muziekliefhebbers uit Amsterdam en van ver daarbuiten. Tevens de afsluiter van deze muzikale zomer. Met de hele dag en avond optredens in de club, buiten op het pleintje voor de deur en op het terras. Er zijn activiteiten voor kinderen, waaronder een draaimolen en een zwembad met waterballen waar je in kunt klimmen. Er zijn allerhande culinaire kraampjes en wijn- en bierproeverijen. Maar vooral is overal muziek met op beide dagen maar liefst acht bands op het gebied van soul, jazz, blues en funk. Kom dus dansen en genieten.

Zie voor een programmaoverzicht van het finaleweekend www.northseajazzclub.com