Succesvol eind van competitieseizoen voor Tennisvereniging Badhoevedorp

Tennisvereniging Badhoevedorp (TVB) deed dit jaar met ruim 60 teams aan de regionale en landelijke voorjaarscompetitie mee. In het laatste weekend van mei kon de vereniging maar liefst 12 competitieteams huldigen met hun eerste plaats.

In de week voor het officiële einde van het competitieseizoen mocht de dinsdag Dames 3 zich al kampioen noemen. Op de vrijdag eindigden ook het 1e team Heren Dubbel 50+ op de eerste plaats.

De afsluitende competitiedagen, waarin zowel de spelers als toeschouwers genoten van de stralende zon, was een topweekend waarin vele bekers in ontvangst werden genomen.

Op zaterdag mochten de captains van Gemengd 1 – 35+ en van het 2e team Dames Dubbel 35 + de bloemen in ontvangst nemen.

 

Op zondag kon de TVB acht kampioenen begroeten. Bij de Dames was dat team 5.

De Herenteams hebben een uitzonderlijk seizoen gespeeld. Vier van de vijf teams werden eerste in hun poule. Heren 1 werd kampioen en gaat weer terug naar de Hoofdklasse. Heren 3 promoveert zeer overtuigend opnieuw en gaat naar de 2e klasse. Heren 4 werd op de laatste dag toch nog verrassend eerste en Heren 5, het  jongste team van de TVB, gaat nu de uitdaging aan in de 3e klasse. Toen ook nog aan het einde van de dag Heren 2 zich, na twee geweldig spannende wedstrijden, wist te handhaven in de 1e klasse kon de dag helemaal niet meer stuk.

 

Naast de winnende teams heeft ook het zondag Dames 1 team een uitzonderlijke prestatie geleverd. Zij behaalden in de Overgangsklasse (het op een na hoogste landelijke niveau) een knappe tweede plaats.

 

Ook in de jeugdcompetitie zijn successen behaald. Drie teams eindigden op de eerste plaats. In de 2e klasse waren dit Gemengd 11 t/m 17 1 en Meisjes 11 t/m 17 1 en in de 1e klasse was het winnende team Groen 10 t/m 12 2.

Het weekend werd afgesloten met een gratis BBQ voor alle teams. Een feestelijke afsluiting van een zeer succesvol competitieseizoen voor de TVB.

Meer informatie: www.tvbadhoevedorp.nl