Succes ontmoetingsbijeenkomst Vriendenkringen zet zich voort

Totaal 33 mensen bezochten op 3 juli 2016 de tweede ontmoetingsbijeenkomst van Vriendenkringen. De ontmoetingsbijeenkomst vond plaats in Buurtcentrum De Tagerijn. In een ontspannen sfeer hebben de bezoekers tijdens deze bijeenkomst nieuwe contacten opgedaan. De opkomst en reacties zijn voor Vriendenkringen een belangrijke reden de ontmoetingsbijeenkomsten in de toekomst te blijven organiseren.
Bezoekers voelen zich vooral gesteund door de setting waarin alles plaatsvindt. Zo spelen een hapje en drankje en bijvoorbeeld een gezelschapsspel een belangrijke rol in hun ontmoetingen. Opvallend is dat de meeste deelnemers ouder zijn dan 24 jaar. Van de jongeren waren er twaalf aanwezig.
De beleving van de bezoekers tijdens deze middag wordt, zoals zij zelf zeggen, bepaald door ‘gezelligheid, iets te doen hebben, er-op-uit-zijn en de sfeer. Zij kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst.
De volgende bijeenkomst zal, in verband met de zomervakantie, plaatsvinden op zondag 4 september 2016.

Heeft u interesse om langs te komen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Irene Peters, telefoonnummer 06-38759261 of een e-mail sturen naar ipeters@dock.nl. Indien u dit initiatief wilt ondersteunen als vrijwilliger dan kunt u ook contact met haar opnemen.