Stuntverkoop bij Boekhandel Jaspers

Badhoevedorp-Aanstaande vrijdag en zaterdag 25 en 26 januari organiseert Boekhandel Jaspers gevestigd aan de Sloterweg 95 in Badhoevedorp, een speciale stuntverkoop. Op deze stuntdagen zijn er allerlei kinderboeken, kookboeken, kunstboeken en informatieve boeken voor 50% van de al lage prijs te koop.

In de kookboeken is er bijvoorbeeld een serie boekjes voor het kweken van je eigen tomaten, peterselie, munt of basilicum. Deze boekjes worden geleverd met de zaden en kosten dan geen € 5,95 maar € 2,95. De vuistdikke Kookencyclopedie, bomvol met recepten voor complete maaltijden voor het hele gezin is dan geen € 15,99 maar € 7,99. Heel erg leuk om cadeau te geven zijn de Disney uitgaven van onder andere Cars, Spiderman en Frozen, bestaande uit een blik met daarin 3 boeken, viltstiften, een poster en stickers. Deze zijn tijdens de stuntverkoop geen € 11,95 maar € 5,95.

Verder zijn er leuke prentenboeken, puzzelboeken en 3-D boeken (Het magische rijk van de eenhoorn) voor kinderen. En verschillende reeksen met informatieve kinderboeken, zoals de reeks ‘Kijk op’, met daarin bijvoorbeeld een boek over zoogdieren en de aarde, van € 9,95 voor € 4,95. Deze reeksen zijn ook heel geschikt voor bijvoorbeeld scholen. En dit is nog maar een kleine greep uit alle mooie boeken met hele kleine prijzen die Boekhandel Jaspers aanbiedt. Voor alle aanbiedingen geldt op=op.