Struinen in de Tuinen πŸ—“

Amsterdam Nieuw-West

Programma Struinen in de Tuinen Amsterdam Nieuw-West bekend

Een gevarieerde verzameling aan buitenpodia en muziek-, -theater en cabaretkunst vormt het prachtige programmeringsboeket van Struinen in de Tuinen 2020. Meer dan 30 Amsterdammers slaan zondag 6 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte geheel corona-proof om tot podia.

Zondag 6 september kan men op avontuur naar cultuur. Ruime tuinen bieden hun gazon aan voor verborgen talenten uit de buurt en slaan tuindeuren open voor publiek. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers op veilige afstand de paden bewandelen door de Amsterdamse wijken. Er is voor ieder wat wils; optredens van bijvoorbeeld rappers, dichters, balletdansers, theatermakers en andere podiumkunstenaars. In iedere deelnemende buitenruimte zijn drie optredens van elk 30 minuten te vinden, alle optredens hebben gratis entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk https://struinenindetuinen.nl/amsterdam-nieuw-west/programma

Stel je persoonlijke struingids samen

De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in de buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kan men voor het eerst de persoonlijke route in Google Maps integreren via de website: https://struinenindetuinen.nl/amsterdam-nieuw-west/programma.

 

STRUINEN IN DE TUINEN AMSTERDAM

zondag 6 september 2020

12:00 – 17:00 uur

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

Reserveren is niet nodig

http://struinenindetuinen.nl/amsterdam-nieuw-west