Strijd om de 9e Business Challenge Bokaal

Maandag 10 oktober, 20.00 uur, Dorint Airport Hotel Badhoevedorp

Badhoevedorp. Volgende week maandagavond staat het Dorint Airport Hotel Badhoevedorp weer in het teken van de Business Challenge. Voor de negende achtereenvolgende keer organiseren de Business Club Badhoevedorp en Crown Media dit uitdagende ondernemers’ event en wordt er gestreden om de Business Challenge Bokaal. Zoals altijd, belooft het een spannende gebeurtenis te worden!

tn_9e-business-challenge-peter-verdaasdonk

Business Club Badhoevedorp-voorzitter Peter Verdaasdonk hoopt ook dit jaar weer op een uitdagende, spannende Business Challenge. Foto: Clara Mazèl.

Thema op 10 oktober is crowd funding, in tijden waarin banken steeds vaker de hand op de knip houden een absolute must voor bedrijven die op zoek moeten naar andere vormen van financiering. Want: op zoek naar nieuwe kansen? Dan kan crowd funding het antwoord zijn!

“Bij het bedenken van een thema kwam deze manier van financiering al snel naar voren”, vertelt Peter Verdaasdonk, voorzitter van de Business Club Badhoevedorp. Zijn club organiseert de Business Challenge samen met Crown Media en biedt de aanwezigen ook deze keer een avondje, dat niemand in de lokale ondernemerswereld mag missen. “Onze Challenge bestaat uit drie verschillende onderdelen, waarbij het thema crowd funding op verschillende manieren wordt belicht. We starten vanaf 19.30 uur met de inloop. Om 20.00 uur klinkt de bel voor het eerste gedeelte: met een interactieve, pittige quiz dagen we de deelnemers uit met betrekking tot hun persoonlijke kennis van crowd funding. Dit gebeurt onder leiding van Jerry Helmers van Crown Media, en het is hem zeker toevertrouwd hier weer een leuk spektakel van te maken.  Vanaf 21.00 uur houden we pauze, waarna het startsein klinkt voor deel twee: een gastspreker die dit thema verder uitbouwt. Dat is deze keer Simon Douw, dé autoriteit in Nederland op het gebied van crowd funding. Wij zijn dan ook blij en trots dat hij die avond in het Dorint aanwezig wil zijn. Rond 22.00 uur is het tijd voor het derde gedeelte van onze avond: de uitslag van de quiz en de uitreiking van Business Challenge Bokaal 2016, waarna er tijdens een borrel gelegenheid is om de nieuw verworven kennis met elkaar te delen. Want dat is heel belangrijk bij deze Challenge: alle deelnemers gaan naar huis met info die de volgende dag binnen het eigen bedrijf direct inzetbaar is! Vandaar mijn oproep: mis deze 9e Business Challenge niet. Toegang is gratis op aanmelding, maar op uw komst wordt dan wel gerekend. Tot maandagavond 10  oktober!”

Aanmelden via websites: www.bcbadhoevedorp.nl of www.crownmedia.nl.