Stichting Vrienden van Amstelring zoekt vrienden voor de bewoners van Verpleeghuis Eigen Haard

Verpleeghuis Eigen Haard hoort echt bij Zwanenburg. Iedereen kent elkaar. Bij binnenkomst merkt u meteen de grote betrokkenheid van familie, vrijwilligers en buurtgenoten. Het verpleeghuis is overzichtelijk en ligt in een leuke woonwijk.

Naast Eigen Haard zijn zelfstandige huurwoningen te vinden, voor 55-plussers. Ook zij zijn vaste bezoekers van het Huis van de Buurt in Eigen Haard. Het is dé ontmoetingsplek bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten.

Eigen Haard behoort tot een van de woonlocaties van Amstelring in de regio Amstelland-Meerlanden. Stichting Vrienden van Amstelring spant zich in om mooie initiatieven te realiseren voor de bewoners van deze woonlocatie.

Helpt u mee met het vervullen van wensen van kwetsbare ouderen in Eigen Haard?

Het zijn de extraatjes die het verschil maken, die het leven van mensen in hun laatste levensfase weer een beetje kleur geven. Een bootreisje of optreden van een artiest, maar bijvoorbeeld ook de aanschaf van tuinmeubilair, duofietsen en spelletjes. Stichting Vrienden van Amstelring maakt het met uw steun mogelijk.

Stichting Vrienden van Amstelring exploiteert een rolstoelbus waarmee de bewoners gezellige uitstapjes maken. Abonnementen voor onder andere Keukenhof, Artis en Avifauna verzorgen we er ook bij. Daarnaast stelt de stichting geld beschikbaar voor het creëren van sfeerhoekjes in de woonlocaties.

Zorgt u ervoor dat we dit kunnen blijven doen?

Word Vriend van ons

Met uw donatie gaan de wensen van bewoners van Eigen Haard in vervulling.

Word Vriend en maak uw donatie (eenmalig of periodiek) over op bankrekeningnummer: NL18 RABO 0324 5439 80 t.n.v. Stichting Vrienden van Amstelring.

Geef bij uw overschrijving “Eigen Haard” aan.

Alle gelden die binnenkomen worden volledig besteed aan de bewoners.

Stichting Vrienden van Amstelring heeft de ANBI-status, zie www.amstelring.nl/anbi

Heeft u vragen?

U kunt hiervoor contact opnemen via de e-mail: vriendenvan@amstelring.nl.

 

P.S.  Echte vrienden, geen mens kan zonder! Word vandaag nog Vriend.