Steun goede doelen in Badhoevedorp

Een simpele druk op de knop is voldoende!

Anja Maas

Badhoevedorp. In 2010 won het Paalzitten in Nieuw-Vennep, in 2011 het internationale topjudo van Meerjudo, en in 2012 het project Allerzielen Alom. “Dan zou het toch heel mooi zijn als  de Stichting Van Badhoevedorp voor Badhoevedorp in 2013 de prijs zou winnen? Er valt 5.000 mee te verdienen en dat zou onze kas een leuke aanvulling geven”, aldus het stichtingsbestuur bij monde van voorzitter Wim Eweg.

Wie dat ook vindt, wordt door de Stichting van Badhoevedorp voor Badhoevedorp (SVBVB) dan ook van harte uitgenodigd op SVBVB te stemmen in het kader van de HLMRMEER Prijs 2013. De prijs is een initiatief van de gemeente en bedoeld om activiteiten te belonen die op een of andere manier zijn gekoppeld aan maatschappelijke of goede doelen. “En ons stratengolftoernooi, waarmee we dit jaar 16.000 euro hebben opgehaald voor SVBVB, is zo’n project” , zegt Wim Eweg. “We hebben ons aangemeld en kunnen vol trots vermelden dat wij bij de drie genomineerden horen, die daadwerkelijk voor de prijs in aanmerking kunnen komen. Dat zou heel fijn zijn, want de 5.000 euro die ermee verdiend kunnen worden, zijn de goede doelen die we in Badhoevedorp en Lijnden ondersteunen prima te gebruiken.”

Genomineerd zijn is één ding, de prijs winnen iets anders. Vandaar dat Wim Eweg en zijn mede-bestuursleden iedereen graag oproepen om vooral op SVBVB te stemmen. Hoe? Heel simpel: ga naar de website www.hlmrmeer.nl . Zoek de oranje button: Stem nu. Druk dan op genomineerden 2013. Er verschijnt weer een oranje button met Stem nu. Kies dan voor Stratengolf Badhoevedorp, geef naam en e-mail adres, en druk op button Stem. Wim Eweg: “Er kan maar een keer per e-mail adres gestemd worden, dus schakel uw familie, vrienden, kennissen, relaties, kortom uw hele netwerk in om SVBVB als winnaar uit de bus te laten komen. Een druk op de knop is voldoende voor deze leuke financiële opsteker, waarmee we weer veel mensen (of dieren) kunnen helpen. Stemmen kan tot 30 december. Onze vraag: doe het nu even. Dan kunt u het tijdens de drukke feestperiode niet meer vergeten! Op 2 januari wordt tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente de uitslag bekend gemaakt. We vertrouwen op uw steun. En natuurlijk: bij voorbaat heel veel dank!”

Klik HIER om uw stem uit te brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.