Stem op de lokale goede doelen van Amsterdam West

Amsterdam West, 16 november 2015 – Stichting VoorUit en NAtuurspeeltuin Sloterpark – de Natureluur maken kans op een jaar lang financiële steun van Specsavers. Deze goede doelen uit Amsterdam West en omstreken gaan nu tegen elkaar strijden om de winst. Het lokale initiatief dat de meeste stemmen heeft verzameld ontvangt in 2016 extra sponsoring van Stichting Specsavers Steunt. Stemmen kan nog tot en met 7 december 16.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

 

Stem op je favoriet
Jurran van Slooten, retailpartner van Specsavers Amsterdam Slotermeer, vertelt: “We zijn elk jaar weer heel nieuwsgierig welke doelen een beroep doen op onze steun. De lokale initiatieven die zich aanmelden zijn vaak heel verschillend. Het is mooi dat we ons elk jaar weer kunnen inzetten voor een goed doel bij ons in de buurt. Stemmen is heel eenvoudig. Ga naar www.stichtingspecsaverssteunt.nl en selecteer: ‘Amsterdam Slotermeer’. Bekijk hier de goede doelen en klik op ‘stem’ bij je favoriet. Vul vervolgens je e-mailadres in om je stem te bevestigen. Het is mogelijk om eenmaal per dag, per e-mailadres te stemmen op het goede doel van jouw keuze. Je kunt ook stemmen door het goede doel te liken op Facebook of een +1 te geven via Google Plus. Het doel dat op 7 december om 16.00 uur de meeste stemmen heeft verzameld is de winnaar en ontvangt een jaar lang extra sponsoring van Stichting Specsavers Steunt.

specsavers
Stichting VoorUit en NAtuurspeeltuin Sloterpark – de Natureluur

Stichting Specsavers Steunt

Iedere Specsavers-winkel geeft graag iets terug aan de lokale gemeenschap. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren zij automatisch een vast bedrag aan de Stichting Specsavers Steunt. Na een jaar sparen schenkt elke winkel telkens het bijeen gebrachte geldbedrag aan een lokaal goed doel. Nu, vier spaarrondes later, heeft de stichting in totaal ruim 1,3 miljoen euro gedoneerd aan meer dan 730 lokale goede doelen en Nationaal Fonds Kinderhulp. Op dit moment start de zesde spaarronde.