Startbijeenkomst Gezondheidsambassadeurs van Osdorp op 19 april

Als gezondheidsambassadeur werk je mee aan een gezonder Nieuw-West. Je onderzoekt de gezondheid van jouw wijk, organiseert activiteiten om de wijk gezonder te maken én motiveert anderen hetzelfde te doen. Eigenwijks is op zoek naar bewoners van Osdorp die de opleiding tot gezondheidsambassadeur willen volgen.

Als gezondheidsambassadeur ben je leergierig, enthousiast, positief, sociaal vaardig en een denker en doener. Je hebt interesse in het onderwerp gezondheid en wilt er meer over weten.

Wat is het aanbod aan jou?

Je legt nieuwe contacten met buurtbewoners, professionals en organisaties en breidt zo je netwerk uit. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op door professionele trainingen te volgen  van onder andere de Hogeschool van Amsterdam en Vrijwilligers Centrale Amsterdam. Na afronding van het opleidingstraject ontvang je het certificaat gezondheidsambassadeur.

Wat wordt er van je verwacht?

Een tijdsinvestering van 5 dagdelen voor de zomervakantie en 10 dagdelen na de zomervakantie, voor trainingen, bijeenkomsten en de uitvoering van activiteiten.

De startbijeenkomst 0- 19 april en de trainingen worden gegeven op donderdagen van 9.30- 11.30 uur in Huis van de Wijk De Aker, Noorderakerweg 2.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen?

Geef je dan op bij Yvonne Spruit Yvonne.Spruit@impuls.nl of tel: 06-22956044