Start groot onderhoud Schipholweg (N205)

De provincie Noord-Holland start a.s. maandag 19 september met groot onderhoud aan de Schipholweg in Haarlem. Het project wordt gefaseerd uitgevoerd en is volgens planning begin 2012 gereed.

Op de Schipholweg in Haarlem wordt vanaf het kruispunt Amerikaweg / Prins Bernhardlaan tot en met de kruising Kruisweg (N201) / Drie Merenweg in Cruquius (bij het Haarlemmermeerse bos), groot onderhoud uitgevoerd. De werkzaamheden worden in 5 achtereenvolgende fases uitgevoerd

Werkzaamheden fase 1

In fase 1 wordt gewerkt aan de N205 tussen de kruising Amerikaweg / Prins Bernhardlaan in Haarlem tot de verbindingsknoop met de A9. Op dit deel van de N205 wordt geluidsreducerend asfalt aangebracht.

De werkzaamheden duren van 19 september t/m 14 oktober 2011 en vinden plaats tussen 20.00 uur ’s avonds en 06.00 uur ’s ochtends.

Tijdens de werkzaamheden is in beide richtingen slechts 1 rijbaan beschikbaar voor het verkeer. Tevens geldt er een snelheidsbeperking.

Eenmaal in de 12 jaar wordt groot onderhoud uitgevoerd aan provinciale wegen. Hierdoor voldoen de wegen aan de geldende normen van veiligheid, comfort, bereikbaarheid en milieueisen.

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 – 0200 600 (gratis) of kijken op www.infoN205.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.