Squashvereniging Amsterdam (SVA) kampioen van Nederland

SONY DSCIn 2012 werden ze al eens kampioen in hun eigen leeftijdscategorie, en afgelopen zondag mochten Frank Goossens, Senna Sezgin en Jordi van Maanen zich, na een overtuigende reeks overwinningen op Meersquash (Hoofddorp) en Cardiofitcentrum Zwolle, de absolute kampioen van Nederland noemen.
Het was een mooi feestje afgelopen zondag bij Sportcentrum Match. Er speelden maar liefst drie teams thuis waarvan er twee kampioen konden worden in hun eigen klasse. SVA-3 kon kampioen worden in de D-poule en SVA-1 kon de titel binnenhalen van allerbeste jeugdteam van Nederland. Er was (kinder-) champagne en feest want alle twee de teams slaagden erin om alle wedstrijden te winnen! Iets waar Squashvereniging Amsterdam natuurlijk enorm trots op is. Gefeliciteerd, Senna, Frank, Jordi, Kimi, Bryan, Joris, Cas met jullie prestaties!
Squashvereniging Amsterdam is een jonge vereniging, die enorm in opkomst is. De jeugd is ontzettend enthousiast en dat uit zich ook in mooie prestaties. Maar, bovenal is SVA een heel gemoedelijke en gezellige vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Squash is een snelle, leuke sport, die niet moeilijk is om te leren, maar die vele uitdagingen kent. Ben je nieuwsgierig geworden? Tot het einde van het jaar kun je nog iedere vrijdagmiddag van 17.00-18.00 gratis meetrainen, om te zien of squash ook jouw sport is.
Meer info vind je op www.squashvereningingamsterdam.nl, of stuur een mail naar secretaris@squashverenigingamsterdam.nl.