Sportteam van het jaar 2012- Stadsdeel Nieuw West

 Turning Spirit Amsterdam

 

AMSTERDAM – 1 Februari was het zover. In een bomvolle kantine werd bekend gemaakt wie in aanmerking kwam voor de titel sportman,sportvrouw, sportploeg en talentvolle sporter vanNieuw- West. Ook werden coaches en sportvrijwilligers in het zonnetje gezet en het sportiefste (basis)school kind. Tevens werd door Wethouder Sport, Ronald Mauer, op deze avond bekend gemaakt wie de Topprestatie van het jaar 2012 heeft geleverd.

Om voor een titel in aanmerking te komen moest de sport of ploeg wel lid zijn van een sportvereniging in het stadsdeel of in het stadsdeel wonen. De coach of sport vrijwilliger moest actief zijn bij een sportvereniging uit Nieuw-West en het basisschoolkind moest leerling zijn op een basisschool in Nieuw-West.

In ieder geval werd in een zeer goede presentatie uitvoerig ingegaan op de prestaties van iedereen die genomineerd was.

Het team van Turning Spirit Amsterdam dat genomineerd was, bestaande uit Vera van Pol, Noel van Klaveren, Romy Voogt, Zoe Tumbuan, Christine Tol, Kimberly Vosshard , Lisa vd Spek en Irene Kwakman werd gekozen tot  Sportteam van het jaar 2012 van het Stadsdeel Nieuw West.   

Gefeliciteerd,tunsters, trainersstaf en iedereen die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen. Top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.