Sportplaza De Sporthoeve genomineerd voor Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011

Sportplaza De Sporthoeve in Badhoevedorp is genomineerd voor De Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011. Zwemliefhebbers kunnen via www.zwembadvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op Sportplaza De Sporthoeve. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis naar één van de mooiste zwembaden van de wereld in IJsland (The Blue lagoon) en een iPad.

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Zij kunnen cijfers geven voor klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding, hygiene en sfeer/ambiance. Sportplaza De Sporthoeve dingt ook mee naar de Provincie Award voor de provincie NH. De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar de landelijke Gouden Zwembad Award.

Er kan tot en met 29 oktober gestemd worden op Sportplaza De Sporthoeve via www.zwembadvanhetjaar.nl

Sportplaza De Sporthoeve heeft minimaal 100 stemmen nodig om een Zwembad Award te kunnen winnen.

De Zwembad van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder meer KNZB, Recron, NPZ/NRZ, Icelandair, Ecamp, Drukland en Variopool. De Zwembad van het Jaar Verkiezing heeft zich dit jaar verbonden aan Het Ronald Mc Donald Centre, het sportcentrum voor gehandicapte kinderen en jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.