Sportdag 4 Kidzz in het Confucius Speelpark in Geuzenveld

Bewegen is leuk … en gezond! Daarom organiseren kinderen van jongerencentrum Dockzz en studenten van Giving Back Students Community (GBSC) een sportdag voor alle buurtkinderen in Geuzenveld. Kom je ook meesporten op zondag 14 juni vanaf 14:00u in het Confucius Speelpark?

De kinderen van jongerencentrum Dockzz werkten de afgelopen vier maanden samen met studenten van GBSC aan een mooi plan voor Geuzenveld in het kader van een project van Stichting Move. “De buurt mag wel wat schoner en sportiever”- aldus de kinderen. De studenten leerden de buurt van de kinderen kennen en namen de kinderen andersom een middagje mee naar de Hogeschool van Amsterdam om hen ook wat van het studentenleven te laten zien. Zo kregen ze een kijkje in elkaars leefwereld en konden ze tegelijkertijd hun krachten bundelen om Geuzenveld nóg leuker te maken.
Met elkaar kwamen ze op het idee om een sportdag te organiseren voor alle kinderen uit de buurt van het Confucius Speelpark.  Voorafgaand aan de sportdag gaan de kinderen en studenten met prikkers en vuilniszakken het Confucius Speelpark in om het zwerfafval op te ruimen, want een schone speeltuin is volgens de kinderen erg belangrijk voor het speelplezier en een geslaagde sportdag.
Tijdens de sportdag zal er onder andere worden gevoetbald, gebasketbald en gehockeyd. Ook zullen er springtouwspelen plaatsvinden, kan je meedoen met bowlen en rond-de-tafeltennis en is er een springkussen. Voor alle deelnemers zijn er lekkere hapjes en drankjes en ouders zijn natuurlijk ook welkom om de kinderen te komen toejuichen. Deelname is gratis. Kom je ook?

Wat? Sportdag 4 Kidzz Geuzenveld

Waar? Confucius Speelpark

Wanneer? Zondag 14 juni van 14:00u tot 17:00u.

Wil je helpen met de schoonmaakactie? Kom dan al om 13:00u naar het Confucius Speelpark!

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting Move, Dockzz Jongerenwerk – Stichting DOCK, Stadsdeel Nieuw-West, Albert Heijn Lambertus Zijlplein, Pathé Arena en Hogeschool van Amsterdam.