Sportcenter Badhoevedorp bijna klaar voor de start

Rick Buijs verwelkomt vanaf 7 maart de klanten bij Sportcenter Badhoevedorp

Rick Buijs verwelkomt vanaf 7 maart de klanten bij Sportcenter Badhoevedorp

Opening op 7 maart aanstaande

Sportcenter Badhoevedorp bijna klaar voor de start

Anja Maas

Badhoevedorp.  “Het is bijna zover. Woensdagmorgen 7 maart klinkt het startschot. En het wordt een flitsende start “, belooft Rick Buijs. Hij is verkoopadviseur bij Sportcenter Badhoevedorp, de nieuwe sportzaak aan de Sloterweg die steeds duidelijker vorm krijgt.

“We zitten in het pand van Mediko Sport, dus iedereen kan ons makkelijk vinden”, vertelt hij, terwijl hij een oogje in het zeil houdt als de schappen steeds voller worden. “Ja, het verloopt allemaal vlot. Wie hier langsloopt moet wel  nog even tegen afgeplakte ramen aankijken, maar dat duurt niet lang meer. Dé sportzaak van Badhoevedorp en omgeving – want daar gaan we voor – kan op 7 maart keurig op tijd zijn deuren voor de klant openen.

Rick Buijs –  geboren en getogen in Zwanenburg –assisteert bedrijfsleider Nico niet alleen bij de verkoop, maar is ook zijn rechterhand bij de inkoop. Een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden,  want  ze zetten hoog in: het nieuwste van het nieuwste op het gebied van sport: kleding, accessoires, moet voor de klant beschikbaar zijn. “En in het onwaarschijnlijke geval, dat we ‘neen’ moeten zeggen, zullen we er alles aan doen om het artikel toch te krijgen.”

Deze visie is al herkenbaar bij een eerste blik langs de schappen. In de periode tot aan 7  maart worden ze gevuld met tenniskleding van  merken als Björn Borg, Nike, Adidas, Hummel en Robey. “Wat nu ‘in’ is bij het ABN-Amro toernooi is er allemaal al bij. En je  zoekt een hockeystick? Loop rustig binnen, keuze genoeg. En dat geldt ook voor onze tennisrackets. Kwaliteit is altijd gewaarborgd.”

Openingskorting

Rick Buijs is zelf vooral voetballer. “Het eerste elftal van Zwanenburg kent mij als aanvoerder. Ja, en natuurlijk kunnen ook voetballers en fans van voetbal hier prima terecht. Adidas is een merk dat volop meespeelt. En Lionel Messi, een groot idool, heeft zijn eigen schoenenlijn. Die verkopen wij dus ook. En wil je weten hoeveel meter je precies aflegt, neem dan schoenen met een chip in de zool. Die zullen je dat precies vertellen.”

Of het nu gaat om een sportwedstrijd of het openen van een nieuwe zaak: in beide gevallen

Is de eerste klap is een daalder waard. “En dat  geldt bij onze start op 7 maart ook voor onze klanten  Want een Russel sweater (normaal 69,99) voor 15 euro, een Twin life polo van 39,99 voor 19,95  en een Wilson basketbal van 19.95 voor 5 euro…. dat zijn toch voordeeltjes, die je niet mag laten lopen, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.