Sport- en Gezondheidsmarkt op het Ecuplein 31 augustus ๐Ÿ—“ ๐Ÿ—บ

Meest recent Sport Winkelcentrum de Dukaat
Osdorpplein Map

Op zaterdag 31 augustus is er op het Ecuplein een Sport- en Gezondheidsmarkt. Van 12.00-16.00 uur ย laten organisaties zien wat zij in huis hebben. Ook zijn er diverse activiteiten en workshops voor alle leeftijden.

Wilt u weten hoe fit u ben en bent u ouder danย  64 jaar? Dan kunt u vanaf 10.00 uur terecht ย in de witte tent op het Ecuplein Hier zullen verschillende testen worden afgenomen zoals het meten van de bloeddruk of een fietstest. Nadat de testen zijn afgenomen krijgt u een advies. Verder kunt u er ontspannen middels een stoelmassage of een lekker bakje koffie of thee. De fittest is geheel gratis. Het is mogelijk om van te voren in te schrijven om een lange wachtrij te voorkomen. Dit kan via joost@sciandri.com of 06-21571059

Ouder & kindrun (1 km)

Lekker met je vader, moeder, oom of buurvrouw rennen door de buurt? Dat kan tijdens de ouder & kindrun! Tijdens deze run van 1 km loop je samen vanaf het Ecuplein door de buurt. Doe samen mee en zet een prestatie neer om trots op te zijn. Inschrijven kan via joost@sciandri.com. Aanmelden op de dag zelf bij de aanmeld tafel op het Ecuplein is ook mogelijk (te herkennen aan de startboog). De ouder & kind run start om 13.30 uur.ย  De ouder & kindrun is voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Vertel het ons !

De Sport-ย  en Gezondheidsmarkt wordt georganiseerd door het Ecu-collectief.

Mensen van het gebiedsteam staan bij de bus op de markt en willen weten wat u vindt van de themaโ€™s sport en gezondheid in het gebied, maar ook over andere zaken uit de buurt die spelen horen we graag.