Spetterende Disco bij CBS Halverwege!

IMG-20160222-WA0001Al weken keken de kinderen er naar uit… en vrijdagavond 19 februari was het eindelijk zover: de jaarlijkse disco. Deze keer bedacht de Ouderraad, samen met de Leerlingenraad, het thema ‘Alle Landen’. Met de leerkrachten gingen de kinderen aan de slag om versieringen te maken voor de grote avond. En er werd druk geknutseld: vlaggenslingers, Delfsblauwe borden, Chinese draken, maskers, een kartonnen vrijheidsbeeld en bij de jongste groep Eskimo’s. De school werd er prachtig mee versierd.

Afgelopen vrijdag lag de rode loper uit, de portier stond bij de ingang om de toegangsbandjes te controleren en de wereldse hapjes en welkomstcocktails stonden klaar: het feest kon beginnen! Vanaf 5 uur mochten alle kinderen van groep 1 t/5 uit hun dak gaan en om half acht de kinderen van groep 6, 7 en 8. Iedereen was natuurlijk verkleed in het thema en het was een geweldig schouwspel: Oostenrijkse meisjes, stoere cowboys, Amerikanen, Spaanse danseressen, Indianen, Braziliaanse carnavalsoutfits, Chinese meisjes, Afghaanse en Marokkaanse dames, Indiase danseressen, en zelfs een Spaanse gitarist met snor.

IMG-20160222-WA0002DJ Dennis maakte er een spetterend feest van met populaire topmuziek en voor de groepen 1 t/5 veel spelletjes waar iedereen enthousiast aan meedeed. Ook bij de oudere leerlingen werd fanatiek gedanst, hard meegezongen en vele polonaises gelopen.

Helaas gingen de lichten aan om 21.00 uur en was het feest afgelopen. Alle kinderen gingen moe en voldaan naar huis en kijken terug op een geweldige avond! Weer een jaar wachten op het leukste feest van CBS Halverwege…!