Spectaculaire opening van het jaar bij duurzame Manege De Ruif

Afgelopen zondag 8 januari werd met een spectaculaire show en indrukwekkende springwedstijd door stoere ruiters het nieuwe jaar ingeluid op duurzame manege De Ruif Amsterdam.

Eerst werd door ruiters, paarden, pony’s, muziek en levensgrote geprojecteerde visuals het sprookje van Alice in Wonderland uitgebeeld. Een kleurige show waarvan alle aanwezigen bij de nieuwjaarsreceptie konden genieten.  Tijdens deze indrukwekkende demonstratie van leden van De Ruif konden bezoekers terugblikken op het afgelopen jaar en het nieuwe jaar inwijden.

Met winterse versnaperingen zoals warme glühwein en erwtensoep  volgden daarna de aanwezigen een spectaculaire springwedstrijd, waar stoere ruiters om de eer streden. Tot slot werd het publiek zelfs nog getrakteerd op een echte barrage. Sensationeler kon het jaar voor de hippische sportclub en de bezoekers niet beginnen.

Ook zin om eens een ritje te maken op een pony of paard? Meld je aan bij duurzame Manege De Ruif, Sloterweg 675, 1066 CA Amsterdam, tel 020 – 615 66 67 (op werkdagen tussen 13:30 en 17:30), email: info@manegederuif.nl

Voor meer informatie, zie www.manegederuif.nl/