Speciaal kerstconcert Mastreechter staar 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord
HH. Engelbewaarderskerk Map

Onze parochiekerk bestaat dit jaar 80 jaar. Dat willen we groots vieren met een speciaal kerstconcert op zaterdagavond 16 december om 20.00 uur door de Mastreechter Staar in de HH. Engelbewaarderskerk aan de Pa Verkuyllaan 22 te Badhoevedorp.  Het belooft een enerverende avond te worden met dit ruim 100 mannen tellende koor. 

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. Behalve door haar vele concerten en concertreizen werd haar naam verspreid door tal van optredens voor radio en televisie (onder andere met Andre Rieu) en groot aantal grammofoonplaten en CD’s. 

Het is voor de derde keer dat zij in Badhoevedorp optreden. De eerste keer was in november 2012 bij gelegenheid van het 75-jarig bestaan van onze kerk. Zo vlak voor kerst zal dit derde optreden een speciale dimensie geven aan onze jubilerende parochiekerk.

Een van de solisten, is de dirigente van het Engelbewaarderskoor: Ineke Peereboom. Zij zal tijdens dit bijzondere concert een aantal liederen solo zingen. 

De toegangsprijs is EUR 30 per plaats. Dit is inclusief een pauzedrankje en programmaboekje.

De kaarten kunnen vanaf 6 november 2017 gereserveerd worden via de website: www.rkkerkbadhoevedorp.nl.

 

Parochie HH. Engelbewaarders

Adelaarstraat 15A

1171 TM Badhoevedorp