SMAAKBOULEVARD 17 september 2016

Hét Foodfestival van Amsterdam Nieuw-West

De tweede Smaakboulevard staat alweer bijna voor de deur, hét foodfestival van Amsterdam Nieuw-West vindt plaats op zaterdag 17 september van 13:00 tot 21:00 uur. Ook deze editie is is de Amsterdam BLEND market er weer te vinden met local goods en dit jaar sluiten we af met een ware afterparty van 19.00 tot 24.00 uur met een DJ, een echte XL Grill BBQ en The Bus met Azaiatische specialiteiten.
smaakboulevard smaakboulevard
Culinair genieten
Net als afgelopen jaren valt er op de Smaakboulevard te genieten van een grote diversiteit aan culinaire ondernemers en evenzoveel keukens. Van heerlijke barbecue gerechten tot rijst maaltijden, van hapjes uit verre uithoeken van de wereld tot smakelijke hamburgers. De Smaakboulevard geeft met name ruimte aan lokale ondernemers maar ook aan rondtrekkende foodtrucks, die zich gespecialiseerd hebben in het vervaardigen en verkopen van allerhande street food. Met de ambitie om de lokale economie te stimuleren en op de kaart te zetten, worden ook dit jaar opnieuw de lokale stadsboeren uit de Tuinen van West betrokken. Hiermee wil de Smaakboulevard lokale smaken en lokale duurzame kansen promoten. Ondernemers laten zichzelf en hun producten zien. De Tuinen van West vormt een van de meest interessante buitengebieden van Amsterdam en wil zich ook op de Smaakboulevard zichtbaar maken.

Amsterdam BLEND Market
Stadsdeel Nieuw-West heeft het grootste aantal creatieve broedplaatsen van heel Amsterdam. In de broedplaatsen en in ateliers-aan-huis maken kunstenaars en creatieve ondernemers unieke en artistieke producten. De lokale creatieve industrie verdient dubbel en dwars de aandacht van de bezoekers van de Smaakboulevard. Stichting Amsterdam BLEND Events brengt de Smaakboulevard verder tot bloei met lokale creatieven, ondernemers en buurtbewoners die hun ‘tweede leven’ producten aanbieden (tweedehands, vintage, upcycled en recycled) naast creatie en design. Daarnaast biedt de Amsterdam BLEND Market een podium aan lokale sociale projecten die interactie zoeken met het publiek. Aanmelden voor Amsterdam BLEND Market kan via www.amsterdamblendmarket.nl

Optredens
Er is ook in deze tweede editie weer een variëteit aan optredens te zien. Zomer, energie, plezier, dat is Fusca, dé nieuwe Nederlandse Brazilian Popband, die in de namiddag te beluisteren zijn op het festivaL. Verwacht een mix van dansbare zomerse grooves, opzwepende solo’s en sferische nummers. Of laat je betoveren door de warme vibes van Tjerk & Liquid Sunshine, surf mee op de geluidsgolven en laat de stroming het werk doen. Tijdens etenstijd kan je meewsingen met de Cotton Club Big Band, een klassieke 17-koppige jazzformatie onder leiding van Simon Lutz. Kortom, dansbare muziek die je niet wilt missen!


Dus kom naar de Smaakboulevard en slenter langs de vele food trucks en kraampjes met hun verleidelijk aanbod. Laat je verrassen door de creatieve en spannende producten van de makers op de Blend Market. Maak kennis met het cultureel aanbod van artiesten en performers. Zoek een eigen plekje op de mooie hardstenen trappen aan de oever om alles goed op je in te laten werken. Laat je blik uitwaaieren over de Sloterplas en geniet van een bijzondere 17 september.

 

Locatie afterparty:

TOPSAIL

Christoffel Plantijngracht 4

1065 DA Amsterdam

 

Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

facebook.com/smaakboulevardsloterpark