Smaakboulevard 1 juli 2017 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West Meest recent Uitgaan/uit eten
Smaakboulevard Map

Zaterdag 1 juli verandert de mooiste oever van de Sloterplas recht tegenover de Meervaart weer in hét culinaire feest van Nieuw-West. Van 13:00 tot 21:00 uur staan genieten, ontmoeten en het beleven van de Amsterdamse diversiteit centraal staat. Onze culinaire en culturele line up is vernieuwd en verrijkt, met dit jaar wereldse gerechten, de Carnival Parade, de Amsterdam BLEND Market én een uitgebreid programma met muziek en dans. De Smaakboulevard zet in op lokale ondernemers, aandacht voor lokale smaken en lokale producten. En dat is interessant in een stadsdeel met meer dan 187 nationaliteiten en bijbehorende keukens. Toegang is zoals altijd gratis!

Smaakboulevard Nieuw-West

Streetfood fest
Net als afgelopen jaren staat de Smaakboulevard voor de culinaire diversiteit van Nederland en Nieuw-West in het bijzonder. Van heerlijke barbecue gerechten tot rijst maaltijden, van hapjes uit verre uithoeken van de wereld tot smakelijke hamburgers. De Smaakboulevard ondersteunt de lokale economie en biedt lokale smaakmakers graag het podium om zich aan een breed publiek te presenteren met al hun specialiteiten.

Carnival Parade
Met de komst van de Smaakboulevard is het ook weer tijd voor de feestelijke en kleurrijke Carnival Parade. Samen met onze Europese partner Brouhaha uit Liverpool loopt heel Amsterdam Nieuw-West, jong tot oud mee in deze Parade die om 13:00 uur vertrekt vanaf het Talentenhuis en om 14:30 uur aankomt op het festivalterrein van de Smaakboulevard. Bereid je voor op indrukwekkende kostuums, swingende drumbands, internationale dansgroepen, alle ingrediënten om de diversiteit van Nieuw-West te vieren! In de week voorafgaand aan de Parade geven onze internationale artiesten verschillende workshops in Amsterdam Nieuw-West (dans, muziek, en kostuums maken) waar iedereen aan mee kan doen.

Muziek, straattheater en kinderplein
Zoals gebruikelijk bieden we samen met Theater de Meervaart weer een mooi muzikaal programma aan. De muziekartiesten houden we nog even geheim. Volg ons op facebook en de website voor meer info. Alvast een tipje van de sluier: je vindt de humoristische straattheateract de “Snakkar” van Pieter Tiddens en Marlies Helder dit jaar op de Smaakboulevard én we hebben dit jaar voor het eerst een speciaal kinderplein met tal van activiteiten.

 

Amsterdam BLEND Market
Sinds vorig jaar verrijkt Amsterdam BLEND Market de Smaakboulevard met non-food kramen voor bewoners, kleine ondernemers en creatieven uit de buurt. Stadsdeel Nieuw-West herbergt het grootste aantal creatieve broedplaatsen van heel Amsterdam. Logisch dat we deze smaakmakers graag het podium bieden met hun creaties. Tevens biedt Amsterdam BLEND Market ook het podium aan stadsmakers met hun sociale projecten.

 

Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en namen!

facebook.com/smaakboulevardsloterpark / www.smaakboulevard.com