Slotermeer Noordoost kan stemmen

Deze week krijgen alle bewoners en ondernemers in Slotermeer Noordoost een brief met unieke stemcode. Met deze code kan iedereen vanaf 12 jaar stemmen. Samen verdelen bewoners €500.000,- over hun favoriete plannen voor de buurt.

Van 7 oktober tot en met 4 november kan iedereen met een stemcode via de website buurtbudgetSNO.amsterdam.nl stemmen. Bewoners die moeite hebben om online te stemmen  kunnen bellen, WhatsAppen of langskomen bij een van de spreekuren.

Buurtbudget Slotermeer Noordoost

Het stadsdeel experimenteert met buurtbudgetten om bewoners meer zeggenschap te geven. De afgelopen tijd zijn er veel plannen ingediend. In september hebben bewoners samen met de stadsdeelcommissie besloten welke 40 plannen doorgaan naar de stemronde. Op die plannen kan nu gestemd worden.

Stemfeest

Op donderdag 24 oktober zijn alle plannen van het buurtbudget Slotermeer Noordoost rustig te bekijken op het Tuinstadhuis (Plein ’40-’45). Hier kunnen bewoners ook hun stem uitbrengen. De planindieners krijgen ook een uitnodiging, zodat er ruimte is voor een gesprek. Daarnaast zijn er gratis hapjes en drankjes aanwezig. Iedereen is welkom tussen 17.00 en 20.o0 uur.

Meer informatie

Op buurtbudgetSNO.amsterdam.nl vindt u alle plannen en meer informatie over het project. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op via buurtbudgetSNO@amsterdam.nl of per telefoon: 06 3900 4343.