Slotermeer 1 klaar voor start Eredivisie badminton

Boven: vlnr. Denny Matitawaer, Jessica Ottenhoff, Jasmin Maneschijn, Dennis Verkerk Onder: vlnr. Leon Nottelman, Ralph Starren, Hans van Os.

Boven: vlnr. Denny Matitawaer, Jessica Ottenhoff, Jasmin Maneschijn, Dennis Verkerk
Onder: vlnr. Leon Nottelman, Ralph Starren, Hans van Os.

Met nog zo’n vier weken te gaan is Badmintonvereniging Slotermeer zo goed als klaar voor de start in de eredivisie. Op 7 september zal het team aantreden in de uitwedstrijd tegen van Zijderveld en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Met de nieuwkomers Leon Nottelman, Jasmijn Maneschijn en Raquel Humphris hebben Hans van Os, Ralph Starren en Jessica Ottenhoff onder de bezielende leiding van trainer/coach Denny Matitawaer er de afgelopen periode alles aan gedaan om de juiste vorm te bereiken om zo een rol van betekenis te kunnen spelen in de hoogste afdeling van de landelijke badmintoncompetitie. Met de 9e plaats van het afgelopen competitie nog in het hoofd zal er alles aan gedaan worden om die prestatie komend seizoen te verbeteren.

Met nog één thuiswedstrijd in de Ookmeerhal en één in de Weth. Verheijhal zal op 10 oktober, in de wedstrijd tegen Duinwijck, eindelijk ook sprake zijn van weer een echte thuishal. Vanaf die datum zullen alle teams van Slotermeer hun thuiswedstrijden spelen in de nieuwe sporthal op Laan van Spartaan en daarmee eindelijk terug zijn op de oude stek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.