Slagerij Rob twee jaar in Badhoevedorp

Na twee jaar gevestigd te zijn aan de Sloterweg 109 werd het tijd om de winkel een upgrade te geven. Zo is er een schitterende nieuwe koelmeubel gekomen, die een “warme” uitstraling heeft. De verrassende houtlook geeft een gezellige uitstraling in de winkel. Hierdoor is het ook mogelijk geweest om het assortiment vleeswaren sterk uit te breiden met onder anderen vleeswaren uit Italië, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Mede door positieve reacties van klanten heeft Rob veel vertrouwen in de winkel.

Slagerij Rob met zijn team

Slagerij Rob met zijn team

Hij weet waarover hij het heeft, met 15 jaar ervaring in zijn winkel in Zwanenburg, aan de Dennenlaan 126-B. Belangrijk is dat je ervoor zorgt dat de klant tevreden de deur uitgaat en dat lukt alleen maar met eerlijke, kwaliteits producten, een goede service en niet te vergeten, vriendelijk zijn voor je klanten. Zo is er steeds meer vraag naar ambachtelijk vlees met respect voor de dieren en hier heeft Rob goed op ingespeeld. Zowel het vlees als het wild zijn van Topkwaliteit van Tante Door (kip producten), varkens vlees van “Het Wroet varken” en Robuust rundvlees.

Tante Door

De producten van Tante Door kenmerken zich door o.a.: echte Hollandse kip, ruime stallen, natuurlijke dag en nachtritme, kleinschalige groei, geen groeibevoorderaars, antibiotica vrij, 30% langer leven, ambachtelijk verwerkt.

Robuust is puur lekker Hollands rundvlees

Botermals en excellent van smaak. Robuust staat voor ambachtelijke kwaliteit. De duurzame wijze waarop is omgegaan met dierwelzijn, voeding en milieu garanderen het bijzondere karakter van Robuust rundvlees en verklaren de uitstekende smaak.Robuust lekker Hollands rundvlees. Wie van lekker eten houdt en bewust kiest voor duurzaam en (h)eerlijk vlees, krijgt met Robuust kwaliteit op bord van goede komaf.

Wroetvarken

Het Wroetvarken heeft als eerste varkensketen met de wroetstal een Beter Leven Ster ontvangen van de Dierenbescherming. In de Wroetstal hebben de varkens meer bewegingsruimte en zorgt de dikke laag met strooisel voor een comfortabel ligbed waar de varkens op kunnen rusten en lekker kunnen wroeten. De varkens leven in groepen van 20 tot 32 dieren, op dichte vloeren met strooisel. In vergelijking met andere stalsystemen hebben deze varkens 3 keer meer ruimte om te leven! De varkens kunnen onbeperkt de hele dag door hun voer opnemen en daarnaast beschikken zij natuurlijk over vers water.

Stuk voor stuk eerlijke producten met een fantastische smaak en dat proef je.

Kerst bij slagerij Rob

Uiteraard kunt u ook deze kerst de vertrouwde producten deze kerst gewoon bij ons bestellen. Daarnaast biedt Slagerij Rob u een uitgebreid assortiment aan wild en gevogelte, lams- en kalfsvlees. Fondue- en gourmetschalen zijn er in drie varianten: standaard, luxe en speciaal voor kinderen.

Heeft u nog advies voor een heerlijk kerstdiner nodig, kom gerust naar de winkel voor persoonlijke informatie, maar bestel wel tijdig want uit respect voor de dieren wordt liever alleen besteld wat ook werkelijk nodig is.

 

Bedrijfsleidster Barbera, die altijd alles perfect onder controle heeft, staat de komende weken met haar team voor u klaar om u zo goed als mogelijk te helpen in deze hectische tijden voor kerst.

Een product dat wij u zeker aan kunnen raden is de vertrouwde Boogaard vleessalade naar recept van Bert van den Boogaard, heerlijk smullen maar!

Het hele team van Slagerij Rob, Badhoevedorp en Zwanenburg, wensen u een gezellig kerstfeest en een fantastisch 2016!

Slagerij Rob is gevestigd:

Badhoevedorp: Sloterweg 109, telefoon 020 8222911

Zwanenburg: Dennenlaan 126-B, telefoon 020 6413095.