Slagerij Kaddour aanwinst voor Nieuw-West

Rachid Kaddour opende vol trots en goede energie op 7 januari slagerij Kaddour in Osdorp. Ondanks dat het de dag van de feestelijke opening behoorlijk koud was, waren er veel mensen naar de opening gekomen en genoten van de warme sfeer.

Bij Slagerij Kaddour proeft en ziet u echt vlees, dat ambachtelijk beried is. Het motto van Kaddour is dan ook:  puur & eerlijk vlees verkopen voor een betaalbare prijs. Door de uitstekende kwaliteit van de producten en de betrouwbare herkomst van het vlees is Slagerij Kaddour al ruim 30 jaar een bekend fenomeen in Amsterdam en omstreken. Het recept voor succes is volgens eigenaar Rachid:  De familiereceptuur, de smaak, kwaliteit en hart voor het slagersvak.

Het vlees is afkomstig van kleine particuliere boerderijen, er is dus geen sprake van bio-industrie. Er wordt altijd gekozen voor het beste vlees. Rundvlees dat afkomstig is van runderen die worden geselecteerd uit Belgische Blauwe Runderen en verbeterd rood- en zwartbont. Zij worden gemest in het Groene Hart van Nederland. Daarnaast lopen de runderen met goed weer in de uitgestrekte sappigste weilanden en landerijen van het oer-Hollandse landschap.

Naast het Hollandse vlees biedt slagerij Kaddour een exclusieve lijn Zuid Amerikaans en Australisch vlees aan. Rachid Kaddour, die in de voetsporen van zijn vader is getreden, zegt daarover: “In Zuid-Amerika wordt het beste rundvlees verkocht, daar lopen de runderen op grote grasweiden vrij rond, zonder stress, zonder helemaal uitgemolken te worden en met voeding van pure graanproducten zonder toevoegingen. Het vlees heeft daardoor een betere zogenoemde marmering – zeg maar een betere structuur – waardoor het veel malser is dan je gewend bent. Dit is scharrelvlees zoals scharrelvlees moet zijn en dat proef je. U zou ervan versteld staan welke diversiteit er bestaat aan runderrassen. In de winkel kunt u terecht voor een lekker stukje Hereford, Black Angus of Wagyu. Het is echt een totaal andere smaakbeleving.”

De producten van Slagerij Kaddour worden ambachtelijk bereid. Zo worden alle vleeswaren en worsten zelf gemaakt, in eigen worstenmakerij, en dit proeft u! De zelfgemaakte grillworst en gehaktballen zijn echte toppers die zeker het proberen waard zijn. Bovendien wordt al het panklare verse vlees, evenals bijvoorbeeld de hamburgers en de worsten, zélf gekruid en gemarineerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur en/of kleurstoffen.

Voor iedereen, tweeverdieners, grotere gezinnen, ouderen heeft slagerij Kaddour het passende aanbod. Het gezellige personeel in de winkel weet waarover ze praten en kan u uitstekend adviseren.

Kom snel eens langs op de Tussen Meer 59 in Osdorp. Er zijn op dit moment spectaculaire openingsaanbiedingen, zodat u voordelig kennis kunt maken met de topkwaliteit van Slagerij Kaddour.