Sla je slag! Opheffingsuitverkoop bij tuincentrum Groenrijk Zwanenburg

Groenrijk van Beem

Tot zondag 22 juli geeft Groenrijk Zwanenburg 40% korting op alles wat er verkocht wordt. Van bloemen en planten tot tuinmeubelen en accessoires. Waarom? We gaan verbouwen! Er komt een prachtige nieuwe showroom.

Alles in de aanbieding
We geven letterlijk 40% korting op alles wat je in de winkel ziet. Geen uitzonderingen. Alles moet leeg voor de verbouwing, dus ook de magazijnen. Hierin staan nog een hoop prachtige tuinmeubelen en accessoires van hoge kwaliteit.

Verse planten en bloemen
Elke dag kopen onze groenspecialisten verse bloemen en planten in Aalsmeer zodat de winkel de komende weken goed gevuld blijft. Er is dan ook volop keuze. Een mooie kans om je tuin, balkon of huiskamer voordelig op te fleuren.

Tuinmeubelen
Nu de zomer echt is aangebroken en de temperatuur stijgt, kun je eindelijk genieten van je tuin. Het ideale moment om die nieuwe tuinset aan te schaffen. We hebben prachtige meubelen van hoge kwaliteit staan die nu voor bijna de helft weg mogen. Natuurlijk met 3 jaar garantie.

Tuinonderhoud
Onze hoveniers gaan tijdens de verbouwing gewoon door met het ontwerpen en aanleggen van prachtige tuinen. Laat je het zware werk liever over aan de specialisten? Maak dan een afspraak met 1 van onze hoveniers en stel uw droomtuin samen. Inclusief mooie veranda, zonwering of kapschuur.

We tellen af…
De opheffingsuitverkoop duurt nog tot zondag 22 juli, dus kom langs en sla je slag!
We zijn 7 dagen per week geopend. Je vindt ons aan de IJweg 177 te Zwanenburg. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Onze openingstijden en meer informatie vind je op www.groenrijkzwanenburg.nl. Tot ziens!