ŠKODA Fabia Combi Fresh: veel auto voor een frisse prijs

Inclusief 50/50 actie: eerste helft nu, tweede helft een jaar later

De nieuwe Škoda Fabia Combi Fresh is een ŠKODA pur sang. Het gaat hier om een volwassen, ruime auto, met maar liefst 1.485 liter bagage-inhoud en een zeer complete uitrusting. Š-Point Amsterdam biedt deze speciale uitvoering aan voor slechts € 11.950,-, wat met recht een superscherpe prijs genoemd mag worden voor zoveel auto.

 

De Fresh biedt extra zitcomfort in de vorm van een middenarmsteun vóór met opbergvak en een in hoogte verstelbare passagiersstoel. Verder zijn de inzittenden verzekerd van extra luisterplezier dankzij de standaard montage van het Audio Pack I en het Audio Pack Plus. Ook financieel is de Fabia Combi Fresh aantrekkelijk, want behalve het klantvoordeel op de extra uitrusting heeft Š-Point de 50/50 actie, waarmee deze Škoda naar wens in twee termijnen te betalen is.

 

Klantvoordeel van € 2.560,-

De Škoda Fabia Combi Fresh is gebaseerd op de Combi Comfort met 1.2 MPI 51 kW-motor. Dit betekent dat airconditioning, centrale vergrendeling, elektrische raambediening vóór, 14 inch velgen en dagrijverlichting al standaard zijn.

 

Dankzij de twee Audio Packs die de gelimiteerde uitvoering meekrijgt, heeft de Fresh een radio Blues, een CD-speler met MP3-functionaliteit, een externe audio-aansluiting en vier extra luidsprekers in de achterportieren, als aanvulling op de luidsprekers en tweeters voorin.

 

De vanafprijs van € 11.950,- betekent dat de Škoda Fabia Combi Fresh een klantvoordeel biedt van maar liefst € 2.560,-. “Een flink bedrag, gezien de nieuwprijs van deze auto”, aldus Michel Loenen van Š-Point Amsterdam.

 

50/50 actie

In samenwerking met Škoda Bank biedt Škoda-dealer Š-Point bovendien de mogelijkheid om de helft van de Fabia Combi Fresh bij aankoop te betalen en de andere helft in het volgende jaar. Concreet: wie zichzelf dit jaar op een nieuwe Fabia Combi Fresh trakteert, betaalt de tweede helft in 2012. Wie er in 2012 een koopt, voldoet de tweede termijn pas in 2013.

 

De Škoda Fabia Combi Fresh is leverbaar zolang de beperkte voorraad strekt, maar uiterlijk tot en met maart 2012. Bij Š-Point aan de Keienbergweg 111 in Amsterdam Zuidoost  lichten ze graag alle mogelijkheden toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.