Sinterklaas bezorgt pakjes met elektrische Renault Kangoo Z.E.

Goedheiligman gaat voor duurzaam

 

Sinterklaas gaat met zijn tijd mee. De goedheiligman en zijn Pieten brengen hun cadeaus rond met de nieuwe Renault Kangoo Z.E. (Zero Emission), die nu bij Renault Nieuwendijk in de showroom staat. “Met deze elektrische bestelauto stoten we geen schadelijke gassen uit en kunnen we geruisloos onze cadeaus rondbrengen. Zo wordt pakjesavond helemaal een feest!” aldus een enthousiaste Sint Nicolaas.

Sinterklaas en z’n Pieten zijn erg positief over de 100 % elektrische Kangoo Z.E. ‘Hij is duurzaam, geruisloos en we kunnen alle cadeaus erin kwijt’, zegt de Sint.

 

Sinterklaas is bijzonder positief over de Kangoo Z.E. “Mijn mobiliteitspiet stelde voor over te stappen op elektrisch rijden en dat bevalt goed, vertelt hij. De Kangoo Z.E. is ideaal; ik laat mijn trouwe schimmel voorlopig op stal staan! Bovendien passen al onze cadeautjes in de bestelauto en kunnen we deze nu geruisloos afleveren.” Dat Sint de juiste keuze heeft gemaakt, blijkt ook uit het feit dat de Renault Kangoo Z.E. onlangs is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2012’.

 

De Kangoo Z.E. is nu te koop bij Renault Nieuwendijk voor prijzen vanaf €20.000,- excl. BTW. De batterij kan worden gehuurd voor een prijs vanaf €72,- (excl. BTW) per maand voor 36 maanden en een maximum jaarkilometrage van 10.000.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.