Sint intocht Amsterdam Nieuw West

19 november om 12.00 uur

Het is weer zover, de Sint is in het land en komt op zaterdag 19 november naar Amsterdam Nieuw West voor de officiële intocht. De intocht begint bij café Opium aan de Meer en Vaart (12.00 uur) en gaat vandaar via het Tussen Meer naar het podium op het Osdorpplein, waar stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud de Sint verwelkomt.Vanaf 13.45 uur is er ook het bekende  Sinterklaasfeest in de Ossenstal.

 

Sinterklaasfeest in de Ossental 

Na de intocht van Sinterklaas kun je naar de Ossenstal voor een Sinterklaasfeest, zingen, drankjes en een bezoek van de Sint. De toegang is GRATIS en het adres is Wildeman t/o nummer 50 (naast de Prof. Kraemerschool). Na afloop van de intocht gaat de Pietenband in een optocht naar het feest, als je wilt kun je met hen meelopen.

Kleurwedstrijd: Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd waar je aan mee kunt doen, natuurlijk zijn er weer tientallen mooie prijzen te verdelen met als hoofdprijzen:

4 x 4 kaartjes voor de Efteling.

Op de foto met de Sint: Wil jij met de Sint op de foto? Kom dan op koopzondag 27 november naar het winkelcentrum Osdorpplein. Tussen 13:00 en 14:30 kun je in de Shoperade op de foto met de Sint en kun je meedoen met de kleurwedstrijd (kleurtafels in de Shoperade).

Prijsuitreiking: Op zaterdag  3 december komt de Sint naar het Osdorpplein  voor de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en kun je ook de gratis foto (met de Sint) ophalen bij één van de Pieten (in de Shoperade 12.00 – 14.00)

Inleveren: De kleurplaat kan worden ingeleverd bij de Ossenstal na het Sinterklaasfeest, bij de kleurtafel in de Shoperade (zondag 27 november) en verder tot en met donderdag  1 december bij: Boekhandel Meck&Holt, Tussen Meer 46

Voor meer informatie zie de advertenties in de Westerpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.