Sint intocht Amsterdam Nieuw West

Het is weer zover, de Sint is in het land en komt op zaterdag 24 november naar Amsterdam Nieuw West voor de officiële intocht. De intocht begint bij café Opium aan de Meer en Vaart (12.00 uur) en gaat vandaar via het Tussen Meer naar het podium voor de ingang van de bibliotheek, waar stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud de Sint verwelkomt. Route: vanaf Café Opium langs het stadsdeelkantoor om het centrum heen; dan een rondje Tussen Meer en vervolgens naar het podium voor de ingang van de bibliotheek. Vanaf 13.45 uur is er ook het bekende gratis Sinterklaasfeest in de Ossenstal.

Sint intocht Amsterdam Nieuw-West

 

Sinterklaasfeest in de Ossenstal

 Na de intocht van Sinterklaas kun je naar de Ossenstal voor een Sinterklaasfeest, zingen, drankjes en een bezoek van de Sint. De toegang is GRATIS en het adres is Wildeman t/o nummer 50 (naast de Prof. Kraemerschool). Na afloop van de intocht gaat de Pietenband in een optocht naar het feest, als je wilt kun je met hen meelopen.

Kleurwedstrijd

Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd waar je aan mee kunt doen, natuurlijk zijn er weer tientallen mooie prijzen te verdelen met als hoofdprijzen:

4 x 4 kaartjes voor de Efteling  (of gelijkwaardige  attractie)

Op de foto met de Sint

Wil jij met de Sint op de foto? Kom dan op zaterdag 1 december naar het winkelcentrum Osdorpplein. Tussen 12:30 en 14:30 kun je in de Shoperade op de foto met de Sint en kun je meedoen met de kleurwedstrijd (kleurtafels in de Shoperade).

Prijsuitreiking

Op woensdag 5 december komt de Sint naar het Osdorpplein  voor de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en kun je ook de gratis foto (met de Sint) ophalen bij één van de Pieten (in de Shoperade 13.30 – 15.00). De foto’s kunnen nadien ook afgehaald worden bij boekhandel Meck&Holt Tussen Meer 46.

Afhalen & Inleveren

Kleurplaten kunnen tot 3 december afgehaald worden bij boekhandel Meck&Holt. Inleveren kan bij de Ossenstal na het Sinterklaasfeest, bij de kleurtafel in de Shoperade (zaterdag 1 december) en verder tot en met dinsdag  4 december bij: Boekhandel Meck&Holt, Tussen Meer 46.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.