Siermarkt; Bijna beste markt van Nederland

De Amsterdamse Siermarkt is in de categorie kleine markten op de 2e plaats geëindigd bij de verkiezing van de Beste Markt van Nederland. De Siermarkt heeft op het congres van de brancheorganisatie deze uitslag gehoord. De jury was gecharmeerd over deze mooie en kleurrijke markt van Amsterdam maar Olst werd toch als beste gekozen..

De officiële bekendmaking en prijsuitreiking werd dinsdag 18 maart jl. verzorgd door de bekende Lieke van Lexmond, tijdens het congres van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) in Almelo.

Behalve de titel krijgt de Siermarkt ook nog een bedrag om dit samen met de consumenten te vieren. Het bedrag van  € 750,- moet besteed worden aan een heerlijke op de markt georganiseerde proeverij.

De Siermarkt is een betrekkelijk jonge markt die, als eerste markt in Nederland, los van de gemeente wordt georganiseerd. De CVAH is blij met deze constructie en landelijk zullen meer markten als “Markt van Morgen” los van de gemeenten georganiseerd gaan worden.

Het bestuur van de Siermarkt is trots op deze uitverkiezing. Zij gaan door op de ingeslagen weg en hopen de volgende keer de hoofdprijs te winnen.

De komende tijd zal deze uitverkiezing met de klanten worden gevierd. Want zij verdienen het om bedankt te worden. Zij komen elke week trouw naar de Siermarkt om daar hun boodschappen te doen.

 

Mis de acties niet en meldt u op www.siermarkt.nl aan voor de wekelijkse Nieuwsbrief. Op die manier wordt u niet alleen op de hoogte gehouden van de acties maar ontvangt u ook wekelijks extra marktvoordeel.

[codepeople-post-map]

De Siermarkt wordt op woensdag van 9.00 tot 16.30 uur gehouden op het Sierplein in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.