Shop local in de Jan Eef

Naar voorbeeld van het Support Your Locals NL initiatief gevuld met producten eigenlijk bedoeld voor de horeca, slaan verschillende ondernemers van de Jan Eef winkelstraat hun handen ineen met een eigen Jan Eef #supportyourlocalsNL quarantaine box. Hierin zitten verschillende producten die de tijden van quarantaine thuis net wat kunnen opvrolijken. Door het aanbieden van deze box met contactloze bezorging tot voor de deur, hopen de winkeliers op de blijvende steun van al hun fans uit de buurt tijdens deze moeilijke tijden. Een win-win situatie dus!

Waarom een Jan Eef #supportyourlocalsNL quarantaine box

Het is niemand in Nederland ontgaat: winkeliers ervaren veel problemen door de omvang van de Corona crisis. Vooral winkeliers met een niet alledaags te gebruiken/nuttigen assortiment moeten nu creatief zijn in het aanbieden van hun waar. Het ene na het andere winkelpand wordt beplakt met een ‘te huur’ poster. Maar niet als het aan meerdere ondernemers uit de Jan Eef ligt!

Samen sterk

In de Jan Eef #supportyourlocalsNL quarantaine boxen worden kwaliteitsproducten verpakt van De Balkonie, T’s teabar, Deli-caat en Amsterdam Cupcake Company. Iedere winkel staat in de buurt bekend door hun unieke kwaliteitsproducten. Het fysieke winkelend publiek in de buurt is aanzienlijk afgenomen, maar door de verkoop van de Jan Eef #supportyourlocalsNL quarantaine boxen worden de ondernemers toch nog voorzien in missende omzet. Samen hopen wij zo de crisis te overleven, om iedereen na deze unieke & lastige quarantaine tijden weer te mogen verwelkomen in onze winkels. Wij willen alle fans alvast bedanken voor hun steun tijdens deze Corona crisis.

Hoe kom ik aan een Jan Eef #supportyourlocals quarantaine box?

De boxen zijn online te bestellen. De box heeft een vaste prijs van €29,95 waar iedere ondernemer een gelijk deel van ontvangt. Bestellingen geplaatst voor 11:00u kunnen op zijn vroegst de volgende werkdag klaar staan of geleverd worden. Wij zorgen voor een geheel contactloze bezorging tot voor de deur, voor een extra support vergoeding van €2,95 voor de bezorger. Wil jij ook onderdeel zijn van dit initiatief, neem dan contact op met Faryel van Amsterdam Cupcake Company.