Sfeer&KadoShow bij tuincentrum Osdorp

Amsterdam Osdorp – Hebben we eigenlijk wel een zomer gehad? Behalve dan de eerste week van oktober? Het is al weken herfstweer in Nederland en nu half oktober mogen we het dan eindelijk hardop zeggen…het is herfst! Het wordt al weer snel donker en het herfstweer doet zijn intrede; regenbuien, veel wind, de temeraturen schommelen rond een graad of 10, dus….tuincentrum Osdorp opent zaterdag 15 oktober de Sfeer&Kado Show 2011.

Tuincentrum Osdorp heeft een groot deel van het centrum ingericht met een schitterende, inspirerende Sfeer&Kado Show. U vindt er de grootste collectie kaarsen en mooie kandelaars, lantaarns, klokken en snuisterijen om gezellig in de najaarssfeer te komen en uw interieur om te toveren in de warme atmosfeer die bij u past. Dit weeknd van zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober a.s. krijgt u maarliefst 15% korting op alle sfeerkaarsen.

 

 

Het grootste Lemax dorp van heel Europa!

Wat zeker de moeite waard is, is een bezoekje aan het Lemaxdorp in het tuincentrum. Dit jaarheeft het Lemax-opbouwteam wel erg haar best gedaan. Het Lemaxdorp is nog groter dan voorgaande jaren en de huisjes, boompjes, bootjes en mensjes worden nu wel erg overzichtelijk aan u gepresenteerd. De enthousiaste eigenaar Ruud Ottenhof heeft zelfs een skilift parcours met drie authentieke ronde skigondels langs het enorme Lemaxdorp gebouwd. Ze kunnen bij tuincentrum Osdorp rustig stellen dat ze u het grootste en meest unieke Lemaxdorp allertijden zullen presenteren!

Kom dus dit weekend, maar u bent natuurlijk zeven dagen per week welkom, naar tuincentrum Osdorp op de Osdorperweg 247 in Amsterdam Osdorp en laat u inspireren voor een oergezelige, stormachtige herfst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.