Sem’s Hairstyling maakt ‘naar de kapper’ extra aantrekkelijk

‘’2012 wordt het jaar van de aanbieding-van-de-maand”

Badhoevedorp. ‘Als je haar maar goed zit…., dan voel je je beter.” Deze wijsheid brengt Samantha Gebhardt graag in praktijk bij Sem’s Hairstyling, haar eigen zaak, waarmee ze onlangs het tweejarig bestaan vierde.

 Anja Maas

 “Het was een uitdaging voor mezelf te beginnen. Maar ook een mooie kans. Die heb ik niet laten lopen”, vertelt ze in haar salon, die gevestigd is in het pand van Beauty Salon Badhoevedorp aan de Spechtstraat. Sem’s hairstyling bestond in november twee jaar. Tijd voor een make over en een nieuw logo, vond ze. ”Ik ben blij met het resultaat. Het interieur is  strak en modern, maar ook warm en gezellig, mijn logo is leuk en zwierig. Ik denk dat deze uitstraling mijn klanten zal aanspreken.”

Het nieuwe interieur van Sem’s Hairstyling oogt modern met een warme uitstraling

 

Aanbiedingen

 Sem wil een kapper zijn voor iedereen. “Laat ik het nog maar eens vertellen: deze salon is voor dames, heren en kinderen.  Die laat ik dit jaar allemaal laten profiteren van een aanbieding-van-de maand. In februari is dat onze groepskorting. Nee, je hoeft niet van het woordje groep te schrikken: je bent al een groep als je met z’n tweeën komt. De korting geldt namelijk voor  wie met meer dan één persoon op hetzelfde tijdstip een afspraak maakt. Of je  nu met z’n tweeën bent of met z’n tienen, iedereen krijgt dan tot en met 29 februari 15% korting op een knipbeurt. En als je op woensdagmiddag een paar kinderen tegelijk laat knippen – dat kost normaal  10 euro  per kind – dan komt die extra korting daar nog bovenop. Dan ben je in februari  wel heel goedkoop uit. Ik ben van plan iedere maand met iets  nieuws te komen en die acties kunnen ook gelden voor de sieraden die ik hier verkoop, en artikeeln als stijltangen, föhnbortels enzovoort. Als je precies wilt weten hoe en wat, kijk dan in de kranten of op mijn website. En niet te vergeten op het nieuwe speciale aanbiedingenbord in de salon””

Sem staat voor all round kapwerk, inclusief het aanbrengen van extensions – van kort haar lang maken – en keratine behandelingen. ‘’Vooral dat laatste is belangrijk als je haar dof en pluizig is geworden. Met keratine maak ik het weer gezond. Je haar krijgt dan weer maanden  een  prachtige glans. Ik werk vooral  met het merk Eugene Perma. Die producten hebben een volledig natuurlijke basis.’’ Haar klanten zijn welkom op afspraak, maar gewoon binnenlopen kan ook. Sem: “Geen probleem. Ik heb regelmatig assistentie van Rachelle en Heidi, die hier als stagiaire helpen.. Wachttijden zijn dus altijd kort.”

 

Sem’s Hairstyling. Spechtstraat 11, 1171 SR Badhoevedorp. Tel. 020-8220000. www.semshairslyling.nl. Gratis parkeren. Bushalte lijnen 145 en 192 praktisch voor de deur. Open: ma, wo, vrij: 9.00-17.30 uur, do: 9.00 -19.00 uur, za: 9.00-17.00 uur.Betalen: pin of kontant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.