SEIN opent haar deuren tijdens Nationale Week van Zorg en Welzijn

Laat u wegwijs maken in de specialistische zorg voor mensen met epilepsie. 

In de week van 12 tot en met 17 maart 2018 is het de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Tijdens deze week openen zorg- en welzijnsorganisaties uit heel Nederland hun deuren voor belangstellenden. Ook Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) opent haar deuren. Op de locatie De Cruquiushoeve in Cruquius is iedereen van harte welkom.

Sommige mensen met epilepsie hebben veel zorg en begeleiding nodig waardoor zij soms niet (meer) thuis of zelfstandig kunnen wonen. Zij kunnen terecht bij SEIN, van jong tot oud. Op zaterdag 17 maart is iedereen welkom op De Cruquiushoeve om te zien hoe zij wonen.

De Cruquiushoeve is een autoluw terrein met woonvoorzieningen, dagbesteding, een zwembad, manege, kinderboerderij en school De Waterlelie. De open dag op De Cruquiushoeve is zaterdag 17 maart van 10.30 tot 16.00 uur. Kom eens een kijkje nemen in een woongebouw voor kinderen en jongeren, woongebouwen voor volwassenen en bij de dagbesteding of de manege van SEIN. Kom ook meer te weten over onderwijs voor kinderen en jongeren met epilepsie en het LWOE, over werken en stages bij SEIN en over specifieke uitdagingen in de zorg voor mensen met epilepsie.

Het Diensten- en Activiteitencentrum (DAC) is de centrale plek tijdens de open dag. Van hieruit kunt u naar de rondleidingen. U krijgt hier ook een plattegrond mee van het terrein.

Zie voor het volledige programma: www.sein.nl/opendag.