Schrijvers op tournee!

image002Altijd al je favoriete schrijver in het echt willen ontmoeten? Of wil je juist nieuwe schrijvers ontdekken? Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november kan dat! Want dan gaan veel van de beste schrijvers van Nederland (en daarbuiten) in twee prachtige bussen op tournee langs verschillende boekhandels in Nederland. In deze schrijversbussen nemen plaats: Abdelkader Benali, Daniëlle Hermans, Joke J. Hermsen, Atte Jongstra, Geert Kimpen, Walter Lucius, Christine Pannebakker, Ilja Leonard Pfeijffer, Mik Schots, Christophe Vekeman, Tim van der Vliet en Christiaan Weijts!

Daarnaast zijn er boekhandels die andere activiteiten met schrijvers organiseren, zoals een wijnworkshop van Ilja Gort, een schrijfworkshop én signeersessie van Charles Lewinsky, Tessa de Loo vertelt over haar nieuwe roman Kenau en de film die erover gemaakt wordt, een kunstcollege van Joost Zwagerman en zelfs de Zuid-Afrikaanse bestsellerauteur Deon Meyer komt langs om te signeren!

De Nieuwe Boekhandel in Bos en Lommer, Amsterdam, doet ook mee aan deze campagne. Op vrijdag 1 november geeft Charles Lewinsky een unieke schrijfworkshop, bedoeld voor aspirant-schrijvers (daar zijn er heel veel van in Nederland!) en schrijvers die graag bijgespijkerd willen worden door deze grote routinier en totale ambachtsman. Er is plaats voor zes deelnemers, de kosten zijn € 150,- inclusief koffie, thee, lunch. Inschrijving via info@denieuweboekhandel.nl. Tijd: 09.00-16.00 uur; aansluitend signeert Charles Lewinsky zijn nieuwe boek Tien-en-een-nacht.Eveneens vrijdag 1 november: yoga/meditatieworkshop door Johan Noorloos, gebaseerd op zijn boek Het inzicht. Tijd: 11.00-12.00 uur; toegang gratis.

De Arbeiderspers|A.W.Bruna Uitgevers en De Nieuwe Boekhandel willen hiermee laten zien hoeveel er te beleven valt in de boekhandel.

Volg Schrijvers op Tournee op www.facebook.com/schrijversoptournee om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Ook vindt u daar alle ‘bushaltes’, deelnemende auteurs en boekhandels.

Dus waar vind je de beste schrijvers? In je boekhandel natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.