Schoudertassen voor dames met smaak!

Vrouwen willen er altijd modieus bij lopen, al willen mannen dit stiekem ook. In dit artikel gaan we drie schoudertassen van O My Bag opnoemen die zonder meer stijlvol zijn. Deze schoudertassen dames zijn bovendien milieuvriendelijk, wat tegenwoordig ook belangrijk is. O My Bag is een producent van Nederlandse bodem dat veel rekening houdt met het milieu bij het maken van tassen.

O My Bag Ella Midnight Black

Een prachtige schoudertas van O My Bag is de Ella Midnight Black. Deze is, zoals de naam al aangeeft, verkrijgbaar in een zwarte kleur. Het heeft een klassieke uitstraling. Door de natuurlijke krasjes en vlekjes op het leer zal dit met de tijd alleen maar mooier worden, wat altijd het geval is als een tas geproduceerd is van eco-leer. Naast het eco-leer heeft het Nederlandse merk ook suède verwerkt in dit model. Je kunt het hoofdcompartiment van de Ella Midnight Black afsluiten met een magneet. Deze schoudertas heeft tevens een ritsvak aan de achterzijde. Bovendien past er in het hoofdvak onder meer een ritsvak en twee steekvakken, waarin kleine spulletjes opgeborgen kunnen worden. De Ella Midnight Black heeft een verstelbare schouderband, al kan deze ook afgenomen worden.

O My Bag Georgia 

Naast de Ella Midnight Black is ook de Georgia een prachtig model van O My Bag. Deze tas heeft overigens geen schouderband, maar kan alsnog over de schouder worden gedragen door de lange hengsels. Deze hengsels zijn 26 centimeter lang, waardoor je deze shopper alsnog kunt dragen als een schoudertas. Het is in twee kleuren te koop, te weten zwart en bruin. Zoals je van shoppers gewend bent heeft ook de Georgia geen sluiting. Het heeft een stijlvolle look dat er klassiek uitziet door het gebruik van het eco-leer en hoe dit naarmate de tijd vordert mooier gaat worden.

O My Bag The Harvey

O My Bag is zonder meer onwijs innovatief wat betreft het produceren van tassen, ze gebruiken dus eco-leer waardoor het milieuvriendelijk is. The Harvey is hier onder meer een goed voorbeeld van. Dit is een populair model en is verkrijgbaar in twee varianten, deze heten camel en black. The Harvey heeft een chique en stijlvolle uitstraling. Aan de binnenkant van deze schoudertas is onder meer ruimte gemaakt voor een laptop. In een speciale vak past namelijk een notebook van 15 inch, wat tegenwoordig zeer handig is. Je kunt The Harvey als schoudertas gedragen, maar je kunt de verstelbare band ook verwijderen zodat je het kunt dragen in je hand.