Schoonhoven Bike Totaal nu in de Dukaat

Sinds een aantal weken is Schoonhoven Bike Totaal gevestigd aan de Pieter Calandlaan 774 in winkelcentrum de Dukaat. Linda, Ton en Mitch Schoonhoven hebben weken keihard gewerkt om de zaak op tijd open te laten gaan. Uiteindelijk is dat op tijd gelukt en het resultaat is fantastisch. Een prachtige zaak die helemaal aan de huidige maatstaven voldoet.

Voor velen is deze tweewieler speciaalzaak een bekende naam, voorheen was de winkel gevestigd aan de Tussen Meer. Vanaf 1962 op nummer 217, waar de vader van Linda de tweewieler zaak begon. Deze pionier in Osdorp verkocht naast rijwielen, ook nog vele andere producten zoals wasmachines en andere elektrische apparaten. In die tijd verkocht nog niemand dat in Osdorp en er was veel vraag naar in deze nieuwe wijk van Amsterdam.

In 1981 namen Linda en Ton de zaak over en in 2003 verhuisde ze naar een groter pand, op nummer 219 (naast het oude pand). Daar hadden ze veel meer ruimte en konden zo het assortiment veel groter maken. Ook kwam er een grotere werkplaats omdat de reparatiewerkzaamheden ook toenamen.

schoonhoven

Nu dan de grote stap naar een geheel andere locatie, die wel binnen bereik voor alle bestaande klanten moest zijn. Die werd gevonden in de Dukaat.

Veel klanten die de nieuwe zaak al bezocht hebben kwamen met dezelfde vraag, waarom de winkel verhuist is naar deze locatie. Volgens Linda was dit noodzakelijk.” Al vele klanten komen uit het gebied waar wij nu zitten, maar ook was de oude winkel aan een grondige renovatie toe. Je moet in deze tijd regelmatig vernieuwen en ook het aanbod van producten en diensten veranderd op het moment heel snel. De oude winkel was natuurlijk wel aan te passen maar beter was het om de winkel helemaal vanuit niets geheel nieuw op te bouwen.” En dat is ook gedaan. In de nieuwe winkel is een veel groter assortiment, niet alleen fietsen, van Batavus, Sparta, Gazelle, Cortina, Merida, Giant, Raleigh, maar ook staan er nu veel meer E-bikes, accessoires zijn enorm uitgebreid, vindt je een veel grotere keuze aan fietskleding o.a. van Agu, een enorme keuze aan sloten, deze winkel is een Abus pilot store en ook voor de kinderen zijn er allerlei leuke accessoires te vinden.

Bodyscanning

Het parade paardje van de nieuwe winkel is Bodyscan systeem. Veel mensen vragen zich af welke maat fiets ze nodig hebben. De framemaat zegt echter niet alles. Ook  belangrijk is welk model fiets geschikt voor u is. En wat is uw beste zithouding, zodat u klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën voorkomt? Bodyscanning is een innovatief meetsysteem dat in samenwerking tussen orthopeden, fysiotherapeuten, wielrenners, fietsers, ingenieurs en tweewielerspecialisten is ontwikkeld. U rijdt bij ons de winkel uit met een fiets op maat!

 

Fietspaspoort

Als u bij Bike Totaal Schoonhoven een fiets koopt, ontvangt u het Bike Totaal Fietspaspoort. Hier wordt direct een tegoed op gezet (dat kan oplopen tot € 210,-) voor Service & Onderhoud.

Het Service & Onderhouds tegoed kunt u besteden aan: Bodyscanning, zadelmeting, rijklaar maken, servicebeurten en online service.

Wat betreft reparatie bent u ook aan het juiste adres. Zoon Mitch heeft alle benodigde diploma’s, en ook Dion, die hier al drie jaar werkzaam is,  heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan, zodat alle reparaties deskundig uitgevoerd kunnen worden.

E-bike

Ook voor de inmiddels immens populaire e-bikes kunt u bij Schoonhoven goed terecht. Hiervoor heeft men alle deskundigheid in huis en ook het enorme assortiment in verschillende prijsklasse en verschillende merken maakt uw keuze extra gemakkelijk.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.schoonhoven.biketotaal.nl, volg ons op facebook of kom eens langs op de Pieter Calandlaan 774 en laat zich verrassen door het ruime assortiment. Bellen kan ook naar 020 4100245