Schoonheidssalon Wagenaar nodigt uit voor een magische december

“Deze speciale maand verdient dat. En onze klanten natuurlijk ook!”

Anja Maas

Badhoevedorp. December. Hoe je ook tegen deze maand aankijkt: het is een speciale maand. Sint-Nicolaas, Kerstmis, Oud & Nieuw: iedereen viert dat op zijn eigen manier, maar in alle gevallen wordt het een feestje. “December heeft een magische uitstraling”, zegt Sylvia Wagenaar. “En daar dragen we graag een steentje aan bij met aantrekkelijke klantenacties.

 

In haar schoonheidssalon aan de Pa Verkuyllaan 20 laat ze het allemaal graag zien: de prachtig verpakte giftboxen, die een feestelijk antwoord zijn voor wie nu eens op zoek is naar een decembercadeau dat anders is dan anders. “Zien ze er niet geweldig uit? We hebben ze in verschillende prijsklassen, met een startbedrag van 25 euro. Echt heel leuk als je iemand tijdens de feestdagen nu eens speciaal wil verwennen. Daarnaast hebben we nog iets leuks, namelijk onze kerstkaart en kerstcheque-actie. Wil je iemand nu eens een speciale attentie sturen, mail ons dan via info@schoonheidssalonwagenaar.nl, of stuur ons een privébericht via facebook, met naam, adres, postcode en woonplaats van degene die volgens jou eens iets extra’s verdient. Die ontvangt dan via ons een bijzondere kerstkaart met een cadeaucheque van 10 euro, die besteed kan worden op een behandeling naar keuze in onze

salon. Originele decemberverrassing, dachten we.”

Daarmee is het actieprogramma van Schoonheidssalon Wagenaar nog niet klaar. Goed zorgen voor jezelf betekent namelijk ook de juiste aandacht voor je voeten.  Die dreigen nog wel eens op de achtergrond te raken en dat zou niet moeten. “Pijnlijke voeten kunnen zoveel ellende veroorzaken. Vandaar dat ik in mijn salon ook al heel lang pedicure-zorg aanbied. Wie daarvoor in de maand december een afspraak maakt, krijgt van ons een cadeautje: een traditionele OPI Nederland manicure. En helemaal gratis. Dan kun je met gezonde voeten en mooie handen de feestperiode tegemoet! Alleen moet ik daar wel bij zeggen, dat voor deze actie geldt: VOL=VOL. Dus wie er gebruik van wil maken, moet ons snel even contacten. Via de telefoon -020-6117852-  of via onze site: www.schoonheidssalonwagenaar.nl.

Dus wacht niet te lang, want anders hebben we geen plaats meer.”