Schaakevent in Hoofddorp Winkelstad 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord Sport
Hoofddorp centrum Map

Op zondag 13 oktober van 12.00 tot 17.00 uur kunnen schaakliefhebbers hun hart ophalen. Die dag organiseert Schaakclub Hoofddorp een schaakevent in Hoofddorp Centrum: er worden schaak simultaansessies gegeven, er kan worden vrijgespeeld en er zijn schaakpuzzels om op te lossen. Jong en oud, leden en niet-leden van de schaakclub, iedereen is van harte welkom op Polderplein-Binnen (plein voor HEMA).

Simultaansessies

Tijdens het schaakevent zullen twee sessies simultaan schaak gegeven worden tegen schakers van Schaakclub Hoofddorp. Een simultaan houdt in dat één speler tegen meerdere spelers/borden tegelijk speelt.

Programma

Naast de simultaansessies kan er de hele middag vrij geschaakt worden. En er zullen schaakpuzzels op een demonstratiebord getoond worden die iedereen mag (proberen) op te lossen. Verder is er gedurende de hele dag een expositie van zelfgemaakte mozaïek schaakstukken.

Programma:

12.00 uur: aanvang

12.30 – 14.30 uur: 1e simultaan sessie

14.30 – 16.30 uur: 2e simultaan sessie

12.00 -17.00 uur: vrij schaken

12.00 – 17.00 uur: oplossen van stellingen op demonstratiebord

12.00 – 17.00 uur: expositie van zelfgemaakte mozaïek schaakstukken

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar (max. 9 per simultaan) bij de simultaan partijen, dus wil je zeker zijn van een plekje meld je dan aan door te mailen naar bestuur@schaakclubhoofddorp.nl o.v.v. Simultaan. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, leeftijd en aan welke sessie je wilt deelnemen (12.30 of 14.30 uur).

Kijk voor meer informatie over de schaakclub op www.schaakclubhoofddorp.nl