SC Badhoevedorp wordt “ Partner Club “ Coerver Coaching

Toonaangevende voetbalorganisatie Coerver Coaching gaat samenwerking aan met SC Badhoevedorp! De jeugdvoetbalafdeling  van Sc Badhoevedorp gaat in alle geledingen een vervolgstap maken in het aanbieden van kwalitatieve trainingen en het opleiden van spelers en trainers. In de praktijk is gebleken dat ook trainers behoefte hebben aan meer en betere oefenstof, zowel de meer ervaren- als de minder ervaren trainer.

Waarom Coerver Coaching ?

Coerver® Coaching is een internationale voetbalorganisatie, dat inmiddels in ruim 50 landen actief is. Zij bieden een 33 jarig geëvolueerd trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers.  Coerver Coaching is een onafhankelijke organisatie met veel kennis, een groot netwerk en zij zijn tevens bijscholingspartner van de KNVB. Voor SC Badhoevedorp bestaat de samenwerking uit 2 delen nl. De Coerver academy en Coerver Coaching trainerscursussen.

Wil je je voetbalvaardigheden extra aanscherpen ? Dat kun je je inschrijven op de Coerver coaching voetbalschool bij SC Badhoevedorp ? De Coerver academy ( voetbalschool ) zal vanaf september op vrijdagmiddag van 17.00 uur tot 18.30 uur op het kunstgrasveld ( met kurk ! ) van SC Badhoevedorp voor kinderen vanaf 7 jaar trainingen gaan verzorgen.

Het doel is om iedere speler zich maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma. Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden zoals fair play en respect mee te geven.

Inschrijving kan via de website CoerverCoaching.nl, locatie Badhoevedorp.

Train de trainers

Daarnaast houdt het partnership in dat Coerver Coaching train de trainer sessies gaat verzorgen bij SC Badhoevedorp. Trainers, begeleiders binnen de club worden handvatten aangereikt om kwalitatief betere trainingen te kunnen geven. Het is geen gewone voetbalopleiding. De facetten van het voetbalspel worden ontleed in lichaams-, bal-, spel- en competitiebeheersing. Een aantal trainers van SC Badhoevedorp hebben inmiddels het Youth trainers diploma van Coerver Coaching met succes afgerond.

Voetballen kun je bij SC Badhoevedorp vanaf 5 jaar ! Voor meer info www.scbdorp.nl. Info over de Coerver Coaching voetbal academy: CoerverCoaching.nl