Samenwerking Buurtwerkplaats Noorderhof en Sloterparkbad van start

Met het vakantieprogramma Water&Vuur slaan de twee vrijetijdscentra de handen in één, de samenwerking tussen Buurtwerkplaats Noorderhof en het Sloterparkbad gaat op 6 mei officieel van start. Het Sloterparkbad biedt tijdens de meivakantie in samenwerking met Buurtwerkplaats Noorderhof een combinatieticket aan. Met het ticket kunnen kinderen uit Nieuw-West zich een hele middag sportief en creatief vermaken.

Het kinderprogramma wordt georganiseerd op Buurtwerkplaats Noorderhof naast het Sloterparkbad. Binnen het programma wordt er onder begeleiding een beroep gedaan op de creativiteit van de kinderen zelf, maar zijn ook de ouders welkom. Zo kan er bijvoorbeeld gebouwd worden aan een werkende waterbakfiets, kan er brood worden gebakken in de hout gestookte leem-oven van Bakkerij de Eenvoud en kunnen de kinderen bouwen aan hun eigen limonadebar, de Lucky Bar. In de Lucky Bar wordt er bijvoorbeeld limonadesiroop gebrouwen en worden er pannenkoeken gebakken. De kleintjes kunnen met De Herrekijker op een avontuurlijke wandeling, misschien zie je wel gezichten in de wolken of letters in de vorm van een boom….

Na afloop van het creatief programma kunnen de kinderen tot 18:30 uur recreatief zwemmen in het Sloterparkbad. Het programma wordt van 6 tot en met 9 mei aangeboden en begint om 12 uur bij Buurtwerkplaats Noorderhof. Voordat er kan worden deelgenomen aan het creatieve en sportieve programma dient uw zoon of dochter zich aan te melden via de website www.sloterparkbad.nl . Na aanmelding kan er op de dag zelf bij de horeca van het Sloterparkbad worden betaald. Een combinatieticket kost 9,- hierbij is een gezonde snack inbegrepen!