Samenloop op weg naar mooi resultaat

Badhoevedorp. “Het laatste weekend van mei krijgt van ons een sterretje. We hadden op 26 en 27 mei op het parcours in Lijnden een fantastische Samenloop voor Hoop. Iedereen heeft – zowel letterlijk als figuurlijk – zijn beste beentje voorgezet. Bovendien hadden we het voordeel van prachtig weer.

De letters K, W en F, waarmee het doel van de Samenloop werd benadrukt, waren vorige week bij de start duidelijk zichtbaar (foto: Verbeek Fotografie)

Misschien zelfs een beetje te warm, maar door goed overleg en goede zorg zijn er geen problemen geweest. Conclusie: een topweekend”, aldus  de organisatie. De definitieve opbrengst van de wandelestafette voor het KWF staat nog niet vast. Er wordt op het ogenblik nog druk gerekend, maar het ziet er naar uit dat het wetenschappelijk onderzoek naar kanker kan gaan profiteren van een mooi bedrag. “Het is nog even te vroeg om een resultaat te noemen. Bovendien komen er van andere kanten nog extraatjes binnen, die we moeten optellen. Zo kregen we van de week in de kapel van de Meerwende de opbrengst uitgereikt van een actie van het koor, die daarmee de Samenloop wilde steunen. De directie van de Meerwende heeft dit bedrag nog verhoogd. En zo is er meer. Allemaal mooie dingen en alle beetjes helpen. Op het ogenblik zijn we in de laatste fase van  het plussen en minnen. We denken dat we op weg zijn naar een opbrengst van  circa 30.000 euro. Dank allemaal!”