Salon Malika beste zaak!

Afgelopen vrijdag werd de prijs uitgereikt aan Salon Malika, die zich vanaf nu de beste zaak van Amsterdam Nieuw-West mag noemen.

In april organiseerde de Westerpost voor de tweede keer “de beste zaak van Amsterdam Nieuw-West. In de krant van 25 april presenteerde de deelnemende bedrijven zich. In de weken daarna konden de lezers hun stem uitbrengen.

Beste zaak van Amsterdam Nieuw-West: Salon Malika

De uitslag van de stemming was op de eerste plaats Salon Malika, op de tweede plaats slagerij Lowie en de derde plaats was voor Beauty Salon Friends.

Afgelopen vrijdag was de huldiging bij Salon Malika aan het Sierplein Sierplein 41. Voor deze gelegenheid waren ook de Marokkaanse consul generaal, dhr. M Mouadi, en stadsdeel voorzitter Achmed Baâdoud langsgekomen om Salon Malika te feliciteren met het behaalde resultaat. Tevens werden er beelden van de uitreiking opgenomen door het lokale tv station Atlas Media.

In de toespraak die dhr. Baâdoud hield, uitte hij zijn waardering voor Malika, om in een stadsdeel zo groot als Maastricht als beste zaak  gekozen te worden. Ook vroeg hij klanten hoe zij Malika ervaren, hierop waren de klanten unaniem positief.

Malika bedankte haar familie, haar kinderen Sarah en Aniss, waren ook aanwezig, het personeel en de vele klanten die telkens weer het volle vertrouwen in deze salon hebben.

Na het uitreiken van de beker, die hoort bij de eerste plaats, werd de overheerlijke taart aangesneden en werd er nog een tijdje nagepraat met de aanwezigen.

Wij, van Westerpost, feliciteren Malika met dit geweldige resultaat wensen haar een succesvolle tijd toe als beste zaak van Amsterdam Nieuw-West.

Klik hier voor meer foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.