Salon de promotion: bij Renault Nieuwendijk

profiteer alleen in december van voordeel tot wel € 4.000,- bij Renault dealer Nieuwendijk

Tot 6 januari is het weer Salon de Promotion en Renault Nieuwendijk pakt dit jaar groots uit! Tijdens deze actieperiode profiteert de klant op alle modellen van veel voordeel. Kiest men in december voor een nieuwe Renault uit voorraad welke dit jaar nog wordt geregistreerd? Dan ontvangt de klant bovenop het Salon de Promotion-voordeel nog eens € 500,- extra korting. Dat betekent dat de korting op kan lopen tot wel € 4.000,-!

“Dit is een zeer goed moment om een nieuwe Renault aan te schaffen, wij bieden nu namelijk extra voordeel op alle personenauto’s van Renault. Ik ben ervan overtuigd dat wij iedereen een goed aanbod kunnen doen! Wie alvast wil weten hoeveel voordeel we bieden, kan het voordeel bekijken op onze website” zegt Kees Nieuwendijk, directeur bij Renault Nieuwendijk.

Gratis Estate voor de prijs van een Hatchback

Dacht u aan een nieuwe Renault Clio of Mégane Hatchback maar ziet u een Renault Clio of Mégane Estate ook wel zitten? Grijp dan nu uw kans en profiteer van de gratis upgrade van Hatchback naar Estate!

Zondag 30 december extra geopend

Volgende week zondag 30 december zijn de Nieuwendijk-vestigingen in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam West, Hillegom én Lijnden extra geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

Meer weten over deze actie? Bezoek dan één van de showrooms van Nieuwendijk of bezoek de website autobedrijf-nieuwendijk.nl.