Salon de promotion bij Nieuwendijk

Nieuwendijk sluit het jaar weer feestelijk af met Salon de Promotion. Wie voor 1 januari zijn huidige auto voor een nieuwe Renault inruilt, ontvangt tot maar liefst € 3.000,- extra eindejaarsvoordeel. Deze inruilactie sluit aan op de ‘Oud wordt Nieuw’-campagne van Renault en Radio 538. Daarnaast krijgt u tijdens de actieperiode een exclusieve preview van de nieuwe Renault Grand Scénic!

sitesalon-promotion-nieuwendijk-editie-4-wk5116‘December is al duur genoeg. Daarom ontvangt de koper van een nieuwe Renault bij ons tijdelijk extra inruilvoordeel, aldus Kees Nieuwendijk. ‘Wie wil weten hoeveel zijn huidige auto waard is, kan dat eenvoudig berekenen op onze website. Het loont echter om bij ons langs te komen voor de definitieve inruilwaarde, want tijdens Salon de Promotion zijn we extra gul’.

CLIO ESTATE VOOR DE PRIJS VAN EEN HATCHBACK!
Met Salon de Promotion profiteert elke bezoeker niet alleen van eindejaarsvoordeel, ook financiert hij of zij een nieuwe Renault tegen een zeer scherp tarief en krijgt men de CLIO ESTATE nu voor de prijs van een hatchback.
De verkoopadviseurs van Nieuwendijk staan voor elke bezoeker klaar om uitleg te geven over deze zeer voordelige actieperiode of om u een kijkje te laten nemen in de nieuwe Grand Scénic!