Salon de Promotion bij Arend Auto Amsterdam West

van 15 september t/m 25 september 2016.

Tijdens Salon de Promotion richt  Arend Auto Amsterdam West de aandacht op de introductie van de nieuwe Mégane Estate, de nieuwe Clio en de nieuwe Clio Estate met daarnaast extra interessante aanbiedingen op het gehele Renault personenwagen-gamma.

In deze show periode profiteert u o.a. van een extra hoge inruilprijs voor uw huidige auto en bieden zij  tot maar liefst €3.000,- extra inruilvoordeel. Ook zonder inruil profiteert u van groot voordeel.

Daarnaast wordt op alle nieuwe Renaults nu gratis Route Service+ verstrekt waardoor u, samen met de fabrieksgarantie,  een complete pechhulpverzekering heeft.

U wilt natuurlijk altijd prettig rijden en vooral veilig aankomen. Zorgeloos onderweg! Het is daarom van belang dat uw banden in topconditie zijn. Dat is niet alleen comfortabel, het verhoogt ook de veiligheid en vermindert het brandstofverbruik. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Dat veilige gevoel is in de show periode wel erg voordelig. Want u krijgt nù maar liefst 25% korting op alle zomer- en winterbanden!

De nieuwe Renault Mégane Estate

De nieuwe Renault Mégane Estate

De nieuwe Renault Mégane Estate

Arend Auto  presenteert de geheel nieuwe Mégane Estate, de vierde generatie met deze naam. Renault verkocht van de vorige generatie, de Mégane Estate III, sinds de introductie in 2009 tot en met juni 2016 meer dan 47.000 exemplaren in Nederland.

In het competitieve C-segment onderscheidt de nieuwe Mégane zich door zijn dynamische vormgeving en kenmerkende lichtsignatuur. De nieuwe, elegante, dynamische Renault Mégane Estate van de vierde generatie is leverbaar met alle voorzieningen, technologie en motoren die ook voor de hatchback-versie leverbaar zijn.

Het interieur van de nieuwe Mégane Estate is flexibel in te delen – een van de bijzondere kwaliteiten van de auto – met onder meer een uiterst flexibel in te delen bagageruimte en de langste laadruimte in het segment van de Mégane Estate: maximaal 2,7 meter.

De nieuwe Mégane Estate GT, biedt een combinatie van een vormgeving die nadrukkelijk het DNA van Renault Sport in zich heeft, een groot laadvermogen en 4CONTROL-technologie met vierwielbesturing en wordt aangedreven door de Energy TCe 205 EDC-motor, die speciaal aan deze versie is voorbehouden.

De nieuwe Mégane Estate wordt nu, ter introductie met extra inruilwaarde, geleverd vanaf

€ 19.290,-.

De nieuwe Clio: Renault maakt bestseller aantrekkelijker dan ooit

Met de nieuwe Clio geeft Renault een vervolg aan een succesverhaal. Sinds de introductie 26 jaar geleden van de eerste Renault Clio zijn er al meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht. De huidige vierde generatie, sinds 2012 op de markt, was het eerste model dat volledig onder auspiciën van Laurens van den Acker, directeur Corporate Design Renault, tot stand is gekomen.

De nieuwe Clio: Renault maakt bestseller aantrekkelijker dan ooit.

De nieuwe Clio: Renault maakt bestseller aantrekkelijker dan ooit.

Geïnspireerd op het conceptmodel DeZir introduceerde de vierde generatie Renault Clio in 2012 de nieuwe designidentiteit van het merk Renault. De Renault Clio scoort nog steeds groeiende belangstelling wereldwijd dankzij een aantrekkelijke combinatie van design en veelzijdigheid, evenals een uitgebreide uitrusting. De nieuwe Renault Clio Hatchback en Estate kenmerken zich door nog meer karakter en persoonlijkheid, opgefrist design, nieuwe kleuren, hoogwaardige afwerkingsmaterialen, uitgebreide Customization mogelijkheden,  breed aanbod multimediasystemen en een uitbreiding van het motorenprogramma. Renault tilt de succesformule Clio letterlijk naar een nog hoger plan.

De nieuwe Clio wordt nu, ter introductie met extra inruilwaarde, geleverd vanaf € 11.990,-.

Gelimiteerde series van de populaire crossovers Captur en Kadjar

Arend Auto introduceert de Captur Série Signature WAVE. Een versie waarbij nagenoeg alle opties standaard toegevoegd zijn. Verder is de auto voorzien van een aantal kenmerken die er voor zorgen dat het een unieke versie blijft: • Speciale lederen bekleding met blauwe stiknaden. • Verlichte omlijsting van bedieningspaneel klimaatregeling. • Interieur details in kleur Bleu Frost. • Exterieur details in kleur Bleu Pacifique Mat, de kleur is te vinden in strips in de zijstootlijsten en op de naafdoppen. • Speciale striping op spiegelkappen en dak, lijnen in Kleur Bleu Pacifique. • Introductie nieuwe kleur Blanc Nacré, andere beschikbare kleuren zijn Noir Étoile, Gris Platine en Bleu Pacifique. • De auto is voorzien van alle opties zoals elektrisch geregelde airconditioning, R-Link, parkeersensoren achter, achteruitrijcamera, regen- en lichtsensor etc. en is leverbaar vanaf € 23.890,-.

Kadjar Série Signature Extase. Deze speciale serie van de Kadjar is gebaseerd op de Intens uitvoering en kenmerkt zicht door een speciale interieurafwerking met rode stiksels en rundlederen bekleding in de kleur antraciet. Het stoere en robuuste exterieur van de Kadjar Série Signature Extase wordt benadrukt door lichtmetalen wielen 19” “Extreme’ met hoogglans grijze accenten en een rode naafdop. De skidplates aan de voor- en achterzijde zijn uitgevoerd in hoogglans grijs en is leverbaar vanaf € 32.390,-.

De showroom van Arend Auto Amsterdam West, aan de Donauweg 11 is op werkdagen geopend van 9.00 – 18.00 uur, op zaterdagen van 10.00-17.00 uur. EXTRA SHOWDAG: ZONDAG 25 september  van 10.00-17.00 uur.