Roses voor Children

Als ambassadeur van Roses for Children vraagt Roos Blufpand met haar Roses for Children tour aandacht voor stichting Roses for Children.
Amsterdam is de derde stad, die Roos in het kader van haar Roses for Children Tour bezocht. Een mooie samenwerking tussen stichting ‘Laat ze maar lachen‘, Roos Blufpand en stichting Roses for Children maakte het mogelijk dat er afgelopen zaterdag 21 mei in Jeugdtheater ‘De Krakeling’ door Roos een muziekworkshop en concert kon worden gegeven aan een intieme groep kinderen.

PrtScr captureRoos en ‘haar mannen’ lieten de kinderen tijdens de muziekworkshop kennismaken met diverse muziekinstrumenten, de technische faciliteiten van een professioneel podium en er werd met hen een stukje van een lied geoefend.
Aansluitend gaf Roos een openbaar concert en zong zij vol passie de teksten die vanuit uit haar ziel zijn ontstaan. Wat stonden de kinderen trots op het podium toen ze samen met Roos het in de middag ingestudeerde slotlied mochten zingen. Een van hen schroomde niet om met Roos een duet in te studeren, waar tijdens het concert met ontroering naar werd geluisterd. Voor de meeste kinderen was het hun eerste optreden voor publiek.
Er was een mooie opkomst in de zaal, die door het De Krakeling geheel belangeloos ter beschikking was gesteld voor dit initiatief. Een spannende en leuke middag in opperbeste sfeer.

Het gezamenlijke doel van de deze tour lijkt hiermee voor stichting Roses for Children en Roos Blufpand bereikt: een ongekend leuke dag voor de kinderen van stichting ‘Laat ze maar lachen’ organiseren.
Als ambassadeur van de door Herman van Veen opgerichte stichting Roses for Children, die zich inzet voor bewustwording rondom kinderrechten wereldwijd, speelde Roos Blufpand tijdens haar Roses for Children tour van 19 t/m 25 mei behalve in de Krakeling belangeloze optredens in Arnhem, Venlo, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Elk concert werd georganiseerd in samenwerking met een lokaal initiatief of stichting. Samen maakten zij voor de aanwezige kinderen een onvergetelijke culturele ervaring mogelijk.